Keresem a családom

Egy kérése volt, egyszer láthassa az édesapját, erre összefogott érte a világ!

rtl.hurtl.hu

2018. január 8. 12:17

Jette Collins talán álmában sem gondolta volna, hogy a története bejárja majd az egész világot, és emberek milliói lesznek azon, hogy segítsenek megtalálni sosem látott édesapját.

Akinek megadatott, hogy ismerheti, szeretheti mind a két szülőjét, igazán hálás lehet, ugyanis nem mindenki ilyen szerencsés. Jette is azok közé tartozik, akiket egész életük során furdalt az őrjítő kíváncsiság, milyen is lehet a biológiai édesapja. Ebben a történetben a különbség csak annyi, hogy a sok évnyi bizonytalanságból és kételyből egyszer csak elege lett a fiatal fiúnak, és úgy döntött, a közösségi oldalán megoszt egy képet, annak a reményében, hogy megtalálhatja azt a személyt, akire egész életében vágyott.

 

 

Az üzenetben pedig ez állt:

„Keresek egy Jason nevű férfit, aki 1996-ban Syracuse-ban lakott, New York államban. Abban az évben ellátogatott az legelső K-Rockathon fesztiválra és találkozott egy Diana Collins nevű lánnyal. Én annak az éjszakának a gyümölcse vagyok, és semmit sem akarok tőle. Csak szeretnék találkozni a biológiai apámmal.”

Sajnos eddig nem derült ki, hogy a férfi jelentkezett-e a felhívásra, viszont az igen, hogy Jette posztja akkorát robbant, hogy több tízezren lájkolták és több tízezren osztották meg Facebookon.

Később a fiú az ABC News hírcsatornán azt nyilatkozta, hogy mennyire boldog lenne, ha sikerülne találkozni az apjával.

„Csak köszönni szeretnék neki, és megtudni, mi lett vele. Nem kérek sokat. Pénzt sem kérek. Biztosan van már neki saját élete, boldog, és tudni sem akar rólam, ami rendben van.”

A világban rengetegen járnak hasonló cipőben, mint Jette Collins. Egyáltalán nem kell messzire mennünk, hiszen hazánkban is rengetegen keresik a szeretteiket. A "Keresem a családom!" doku-reality pedig pont ezért született, hogy sok családot tudjon egyesíteni.

Ne felejtsétek, hogy a híres sorozat negyedik évada februárban indult az RTL Klubon!

forrás/képek: Twitter, ABC News
#Keresem a családom#keresem a családom!#család#keresés#biológiai apa#internet#közösségi oldal#doku-reality#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk