Keresem a családom

Lilu: „Azt kell elmondanom neked, hogy az édesapád már nem él”

rtl.hurtl.hu

2017. február 15. 12:14

Vadász Dóri egy rendkívül érzelmes, érett és gyönyörű nő, akit bőven értek tragédiák az élete során. Most úgy döntött, összeszedi minden bátorságát, hogy végre szembenézzen az igazsággal, az édesapjával, és feltehesse neki azt a kérdést, hogy „miért hagytál el minket?”.

Nem lehet elképzelni, mi vihet rá egy embert, hogy úgy döntsön, nem szeretné a gyermekét. Pedig Gruisz Tibor sok-sok évvel ezelőtt erre az elhatározásra jutott. Szerencsére az akkor 18 éves fiatal lány, avagy a „munkahelyi szerelem”, egyáltalán nem így gondolta, és megszülte kislányát, Dórit.

Talán először fel sem tűnt a kamaszlánynak, hogy nincs mellettük egy erős apa, akire számítani lehet, aki a biztonság férfias erejét nyújtja, aki beavatta volna a fiúk titkaiba, és aki feltétel nélkül szerette volna őt. Dóri édesanyja betöltötte lánya szívének minden űrjét - ameddig csak tudta.

 

 

Ám a most 39 éves nő úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy életének ezt a sötét oldalát megtöltse fénnyel, és kiderítse, miért nem akarta őt az édesapja. A történet innen sajnos szomorú irányt vett, ugyanis a stáb kiderítette: Dóri édesapja 2005-ben elhunyt. Viszont a nyomozás elvezetett Tibor másik családjához. Gruisz Judit és az ifjabb Gruisz Tibor két nyitott szívű ember, akik vállalták a sors által rájuk mért feladatot, hogy meséljenek az apjukról; arról, milyen ember is volt ő.

A testvéreknek is hasonló sorsa volt, mint Dórinak, nem volt boldog a gyermekkoruk, ők is csak az édesanyjukra számíthattak. Tibor végül el is hagyta családját, és hátat fordított a gyermekeinek.

Sok-sok év múlva - amikor nagyapává vált - vette fel újra a kapcsolatot a családjával, és gyermekei lassan képesek voltak megbocsátottak neki. Ám az öröm nem tartott sokáig, ugyanis idősebb Gruisz Tibor tüdőrákban elhunyt.

Dórinak tehát szörnyű hírrel kellett szembenéznie: már soha nem teheti fel azokat a kérdéseket, melyek az elmúlt 39 évben elkísérték.

Elveszítette édesapját, viszont nyert két testvért, akiknek minden vágyuk, hogy megismerjék azt a Vadász Dórit, akiről eddig nagyon keveset tudtak.

A nagy találkozás előtt mérhetetlen izgalom lett úrrá a testvéreken, hiszen tudták, végre eljött az ő pillanatuk és Dóri pillanata, hogy közelebb kerülhessen édesapja múltjához, történetéhez, és így talán végre saját magához is…

 
#Keresem a családom#apa#lánya#keresés#lilu#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk