Kalandra fal!

Ezt egyetlen celeb sem ússza meg szárazon! Indul a Kalandra fal!

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 15. 10:00

A legnagyobb formákkal indul az ősz az RTL-en! Szeptember 2-tól minden hétköznap 19:55-től visszatér az RTL képernyőjére a Kalandra fal!, az első adásban minden idők legkülönösebb párosával, akik még sohasem vezettek együtt műsort. 

Az átütő gameshow fergeteges újításokkal, valamint két ikonikus műsorvezető párossal tér vissza az RTL képernyőjére. Az első adás igazi médiatörténeti esemény is, mivel Majka és Sebestyén Balázs most először vezetnek együtt műsort, és közösen borzolják majd a celebek idegeit. Ebben segítségükre lesz Pápai Joci is, aki a továbbiakban Majkához, míg Istenes Bence Sebestyén Balázshoz csatlakozik majd a műsor során.

A verhetetlen szuperduókon túl a játék is vicces kihívások elé állítja a sztárokat, akikre érdekesebbnél érdekesebb tematikájú, illusztrátor által megrajzolt falak várnak, vagy éppen az eddig még sohasem látott új kihívást jelentő Pénzfal. A játékosok feladata, hogy felvegyék a falon kivágott formának megfelelő alakzatot egyedül vagy csoportosan, és átjussanak azon. Ha ez nem sikerül, akkor a medencében végzik. Az pedig, hogy mi ér többet: a falon való átjutás, vagy egy eredeti csobbanás a medencébe, kiderül a műsorból.  

A Kalandra fal! (gyártó: UFA Magyarország) versenye is megújul. Minden héten 6, hírességekből álló, háromfős csapat küzd meg egymással. Hétfőtől szerdáig tartanak az elődöntők, amelyekben egy-egy csapat méri össze az ügyességét és a bátorságát, minden nap elbúcsúzik egy csapat, és csütörtökön a 3 győztes indul a továbbjutásért. A hét végén kiderül, hogy melyik csapat lesz a hét nyertese, kik lubickolhatnak majd a sikerben, és hogy kik küzdhetnek meg az utolsó akadállyal, a Pénzfallal, és vihetik haza a pénznyereményt.

Az első héten igazi sztárparádé várja a nézőket a Kalandra fal! arénájában. Összecsap Rácz Jenő és Megyeri Csilla csapata, a Schobert család és Hajdú Péter, valamint Vajtó Lajos és Járai Máté csapata. A vízbe esők kimentéséről Dudás Miki gondoskodik majd. Az, hogy melyik csapat lesz, amelyik nem ússza meg szárazon, és kik viszik haza a nyereményt, az kiderül szeptember 2-tól minden hétköznap 19:55-től az RTL -en. A Kalandra fal! epizódjai az RTL+ felületén lesznek visszanézhetők.

A műsor hivatalos oldalai:
http://rtl.hu/kalandrafal
https://www.facebook.com/RTLKLUB
https://www.instagram.com/rtlmagyarorszag/
https://www.tiktok.com/@rtlhu

 

 

#Kalandra fal!#rtl#sebestyén balázs#istenes bence#kalandra fal#majoros péter#majka#pápai joci#gameshow

Címlapról ajánljuk