Időjárás

Időjárás 2017-02-27

rtl.hurtl.hu

2017. február 27. 16:00

Március 1-jén még felhősen indul el a nap, bár a tavasz első napjától egy derűsebb és melegebb időszak következik. A kontinens időjárása most meglehetősen kettős. Térségünkbe is délnyugati áramlással egyre melegebb levegő érkezik, most a Dunántúl északi részén már viharos erejű délnyugati széllel készülhetnek. A hőmérséklet hajnalra három és nyolc fok közé süllyed, észak felől már csökkenni fog a felhőzet.

Napközben változóan felhős-napos időben bízhatunk, a hőmérséklet szépen emelkedni is fog, egészen tizenhárom, tizenkilenc fok közé, a délkeleti vidéken mérhetnek majd tizennyolc, tizenkilenc fokot és lehet, hogy ez rekord lesz.

 

Délután változik a helyzet, felhősödni kezd, késő este északnyugat felől már megérkezik a csapadék is, éjjel sokfelé esni fog és a szerda borúsan, csapadékosan indul majd, de délben már megszűnik a csapadék, délkelet felé hagyja majd el a nedves léghullám hazánkat.

 

Csütörtökön változóan felhős-napos, egy-három fokkal melegebb időben bízhatunk és péntektől még melegebb és napos időszak jön.

#Időjárás#időjárás-jelentés#pataki zita#véber istván#RTL Klub#rtl#meteorológia

Címlapról ajánljuk