Időjárás

Időjárás 2017-02-11

rtl.hurtl.hu

2017. február 11. 16:00

Végre ízelítőt kapunk a tavaszból, az előttünk álló egy hétben térségünkben a napé lesz a főszerep. Hazánkban most még a Dunántúlon néhol hószállingózás kialakulhat, de már nem ez a jellemző, a Dunántúlon változóan felhős-derült, a keleti országrészben derült az égbolt, viszont itt a Tiszántúlon sokfelé köd képződőtt. A hőmérséklet mínusz egy és mínusz hét fok közé csökken hajnalra.

Napközben, vasárnap élvezhetjük a sok napfényt, erős szél sem valószínű, a hőmérséklet három és öt fok közé emelkedik, de ez egy kicsit becsapós, mert ahol kisüt a nap, ott egy-két fokkal melegebb ígérkezik, és ott, ahol megmarad a köd, itt a keleti határvidéken , bizony csak nulla fokot mérhetnek.

Ezek után marad ez a változóan felhős-napos idő, sőt hétfőtől naponta egy-két fokkal még emelkedik is  a maximum, ugyanakkor amiatt, hogy kiderül, éjszaka egy kicsivel erősebb lesz a lehülés, de sehol sem fogmínusz tíz fok alá süllyedni a hőmérséklet. Szóval szélmentes, csapadékmentes, napos idő ígérkezik egészen péntekig. Most úgy tűnik, hogy változás majd szombaton, akkor egy kicsit csapadékosabbra fordulhat az időjárás, de még elég messze van.

#Időjárás#időjárás-jelentés#pataki zita#véber istván#RTL Klub#rtl#meteorológia

Címlapról ajánljuk