Időjárás

Időjárás 2016-07-21

rtl.hurtl.hu

2016. július 21. 17:00

Változóan felhős-derült lesz az éjszaka, de előbb az északnyugati, később az északi országrészben várható átmeneti felhősödés, elszórtan rövid záporok is kialakulhatnak, ugyanakkor délen nem valószínű sem csapadék, komolyabb felhőzet sem. A hőmérséklet hajnalra 13 és 19 fok közé süllyed. Pénteken a több órás napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyképződés, szórványosan, 30-40 %-os előfordulási eséllyel lehetséges zápor, és napközben is inkább az északi megyékben számítsanak rá. Melegünk lesz, a hőmérséklet 27 és 32 fok közé emelkedik. Szombaton ehhez hasonló idő ígérkezik, bár valamivel kevesebb helyen eshet, vasárnap és hétfőn pedig a Dunántúlon valószínű többfelé zápor, keleten csak helyileg fordulhat elő. 

Változóan felhős-derült lesz az éjszaka, de előbb az északnyugati, később az északi országrészben várható átmeneti felhősödés, elszórtan rövid záporok is kialakulhatnak, ugyanakkor délen nem valószínű sem csapadék, komolyabb felhőzet sem. A hőmérséklet hajnalra 13 és 19 fok közé süllyed.

Pénteken a több órás napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyképződés, szórványosan, 30-40 %-os előfordulási eséllyel lehetséges zápor, és napközben is inkább az északi megyékben számítsanak rá. Melegünk lesz, a hőmérséklet 27 és 32 fok közé emelkedik.

Szombaton ehhez hasonló idő ígérkezik, bár valamivel kevesebb helyen eshet, vasárnap és hétfőn pedig a Dunántúlon valószínű többfelé zápor, keleten csak helyileg fordulhat elő. 

#Időjárás#időjárás-jelentés#pataki zita#véber istván#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk