Időjárás

Időjárás 2016-07-14

rtl.hurtl.hu

2016. július 14. 17:00

Pénteken már nyoma sem lesz a kánikulának, a hidegfront mögötti hűvös levegő felfrissítette a térséget. Hajnalban 9, 15, délután 20, 26 fok várható. A nap nagy részében nem fog esni, késő délután lehet már esetleg délkelten zápor. Keleten, északkeleten lesz a legtöbb napsütés, fátyol és gomolyfelhők lesznek az égen, majd estére délkelet felől összefüggő felhőzet kezdi beborítani az országot. Az északi szél több helyen megerősödik. Szombatra országszerte megnövekszik a felhőzet, és a hétvégén sokfelé fog esni, jelentős csapadék is várható, de az előző napokhoz hasonló heves események nem várhatók. A csúcshőmérséklet többfelé a 20 fokot sem éri el. A jövő héten lassan melegszik az idő.

Pénteken már nyoma sem lesz a kánikulának, a hidegfront mögötti hűvös levegő felfrissítette a térséget. Hajnalban 9, 15, délután 20, 26 fok várható. A nap nagy részében nem fog esni, késő délután lehet már esetleg délkelten zápor. Keleten, északkeleten lesz a legtöbb napsütés, fátyol és gomolyfelhők lesznek az égen, majd estére délkelet felől összefüggő felhőzet kezdi beborítani az országot. Az északi szél több helyen megerősödik.

Szombatra ország szerte megnövekszik a felhőzet, és a hétvégén sokfelé fog esni, jelentős csapadék is várható, de az előzős napokhoz hasonló heves események nem várhatók. A csúcshőmérséklet többfelé a 20 fokot sem éri el. A jövő héten lassan melegszik az idő.

#Időjárás#időjárás-jelentés#pataki zita#véber istván#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk