hotel margaret

Hotel Margaret – vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon

rtl.hurtl.hu

2022. január 13. 8:00

Január 31-től, 21:10-kor vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon Hotel Margaret címmel. A Drága örökösök és a Keresztanyu után a Scripted Productions új műfajban és saját fejlesztésű sorozatban próbálja ki magát. 

A Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere, Hámori Barbara jegyzi a Hotel Margaretet is. A showrunner neve garancia a minőségi szórakoztatásra. Az új sorozat különlegessége, hogy teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült.  

A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret egy könnyed, akció- és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, amelyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg.

A korábbi sorozatokból megszeretett színészgárda tagjai mellett újabb, neves művészek is csatlakoztak a forgatásokhoz. A címszerepet Tóth Judit alakítja, szerepel továbbá Őze Áron, Pásztor Virág, Epres Attila, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Bede-Fazekas Szabolcs, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence, Schneider Zoltán és még sok jeles színész.  

A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indulnak. Január 31-től, minden hétköznap 21:10-kor jön a Hotel Margaret, ahol pár lájk minden áldozatot megér…

 

 

#hotel margaret#hámori barbara#őze áron#balázs andi#harmath imre#losonczi kata#epres attila#pásztor virág#tóth judit#schneider zoltán#szalay bence#murányi tünde#csarnóy zsuzsa#szabó simon#nyári dia#szabó zsófia#bede-fazekas szabolcs#január 31#rtl klub

Címlapról ajánljuk