Híradó

Magyar Péter szerint rendszerváltás jön Magyarországon

Moskovics JuditMoskovics Judit

2024. július 6. 19:05

„A politikai rocksztár és utcai harcos korszaknak ezennel vége, ma új korszak kezdődik” – mondta híveinek Magyar Péter a Tisza Párt szombati programhirdető rendezvényén. Az eseményen felszólaltak a frissen megválasztott európai parlamenti képviselők is. Magyar Péter a főpolgármesternek is üzent. Mutyik helyett ügyek mentén fognak politizálni a Fővárosi Közgyűlésben – mondta.

Mintegy ezren regisztráltak a zártkörű eseményre, amelyen nemcsak Magyar Péter, hanem két Fővárosi Közgyűlésbe bejutott képviselő, Porcher Áron és Ordas Eszter is felszólalt. Porcher Áron azt mondta, kizárólag ügyek mentén fognak szavazni pártpolitikától függetlenül. Új kultúrát vezetnek be, „ahol uszítás helyett együttműködés, szélsőségek helyett helyett pedig közreműködés fog érvényesülni”.

A kulturális életben sem maradhat semmi változatlan, ha a Tisza Párt hatalomra kerül – mondta beszédében Rost Andrea operaénekes. Szavai szerint a kultúrát most „műfaji sémák és teljhatalmú producerek diktátumai kötik gúzsba egy leplezetlenül egyoldalú elosztási rendszerben”. Lelkes dilettánsok készítenek milliárdos produkciókat, tette hozzá.

Magyar Péter szerint a Tisza Párt nevével fémjelzett új korszakban nem lesz korrupció, fontos lesz a vidéki emberek véleménye, és 65 munkacsoport dolgozik majd a részletes szakmai programjukon. Ebben például az áfacsökkentés is szerepel majd. 

Magyar Péter beszédéről itt olvashat bővebben.

#Híradó#Videó#politika#magyar péter#tisza párt#program#Belföld#rendszerváltás

Címlapról ajánljuk