Híradó

Meg akarta vesztegetni a tanító a verbálisan bántalmazott kislány családját: „Kérdezte, hogy mennyi pénzt kérünk azért, hogy ne engedjük a műsort lemenni”

Zalavári NoémiZalavári Noémi

2024. június 24. 18:27

Újabb hangfelvételeket kaptunk abból a Fejér megyei iskolából, ahol egy alsós tanító hónapokon keresztül verbálisan bántalmazott egy 9 éves kislányt. A gyerek depressziós lett és véget akart vetni az életének. A szülők azt is felvették, ahogy az intézmény vezetője megoldás helyett inkább az ő felelősségüket firtatta és azt kérte, hogy működjenek együtt a bántalmazó tanárral. A családot még mindig nem kereste meg az iskolát fenntartó tankerületi központ.

Bori-Hegyi Melinda 9 éves lányát, Emmát hónapokig verbálisan bántalmazta az őt tanító pedagógus, ami miatt depressziós lett és öngyilkos gondolatai lettek. Az anyuka titokban hangfelvételeket kezdett készíteni, hogy megtudja, mi történik az iskolában. Először két hónappal ezelőtt kért segítségét az iskolát fenntartó tankerületi központtól, de válaszra se méltatták.

Szerinte a tankerület vezetőjét, és az iskola igazgatóját is felelősségre kellene vonni, mert nem vették komolyan a problémát. Az iskola fenntartója szombaton azt közölte a Híradóval, hogy „az iskola igazgatója fogadta a szülőket és megkezdte a probléma feltárását”. Bori-Hegyi Melinda azt mondta, hogy két hónapja valóban beszéltek az intézmény vezetőjével, óvatosságból erről is készítettek hangfelvételt.

Önöknek mindenféleképpen együtt kell tudni működni – mindenféle fenntartásuk ellenére – a **** nénivel

– mondta Emma édesanyjának az igazgató, aki a mai napig nem érti, miért kellett volna együttműködnie egy olyan tanárnővel, aki abuzálta gyermekét. 

Az anyuka azt is hozzátette, hogy azzal a pedagógussal kellett volna együttműködniük, akinek a családja megpróbálta megvesztegetni őket, amikor kiderült, hogy végső elkeseredettségükben az RTL Híradóhoz fordultak.

Megpróbált minket lefizetni. Kérdezte, hogy mennyi pénzt kérünk azért, hogy ne engedjük a műsort lemenni. Mondtam neki, hogy ilyen nincs, mert a gyermekem lelke tönkrement. Azt egyszerűen semennyi pénzzel nem lehet kárpótolni.


A szülők rendőrségi feljelentést fognak tenni a kislányt bántalmazó pedagógus ellen. Azt is szeretnék, ha a tankerületi központ végre felvenné velük a kapcsolatot. Mi is kerestük őket. Szerettük volna megtudni, hogy pontosan mikor kezdték el kivizsgálni az ügyet és erről miért nem tájékoztatták az érintett szülőket, de nem kaptunk tőlük választ.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#top hírek#abuzálás#emma#tankerület

Címlapról ajánljuk