Híradó

Maró folyadékot ihatott két Pest megyei diák, kórházba kerültek

Barsi FanniBarsi Fanni

2024. június 12. 18:44

Maró folyadékot ihatott két negyedikes fiú kedden a Pest megyei Péteriben, kórházba kellett őket vinni – tudta meg az RTL Híradó. Az általános iskola által szervezett papírgyűjtés közben találtak a környéken egy üdítős palackot, amiben úgy tudjuk, lúgos folyadék volt. Mindketten beleittak, ezután lettek rosszul, egyikük hányt is. Mentővel vitték őket kórházba. 

Az RTL Híradó információi szerint az egyik fiú az iskola környékén talált egy folyadékkal teli műanyag palackot, amibe beleivott, rosszul lett és hányt is. Egy másik fiú is megkóstolta, és ő is rosszul lett. Jegestea flakonjának látszott a palack, amiben információnk szerint lúgos anyag volt.

Az iskola igazgatója nyilatkozni nem akart, de azt elárulta, hogy a palackot az iskola területén kívül találták a fiúk. 

Úgy tudjuk, egyikük többet ivott belőle, a másik épp csak egy keveset. Mentőt hívtak hozzájuk. Mindketten a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba kerültek, úgy tudjuk, most is itt ápolják őket. Legalább egy hétig kell maradniuk. 

Az iskolában szerdán nyomozók jártak, hogy kiderítsék, mi történt pontosan. A történtek részleteiről írásban is kérdeztük az iskola vezetését, de adásunkig nem válaszoltak. A rendőrség megkeresésünkre azt közölte, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak.

#Híradó#Videó#Belföld#pest megye#iskola#diákok#maró#lúg#rosszullét#mentő#top hírek

Címlapról ajánljuk