Híradó

Mackójelmezben, lufival a kezében ereszkedett féltérdre a drogkereskedők háza előtt Valentin napon a nyomozó

Pásztor GáborPásztor Gábor

2024. február 16. 18:47

Plüssmackónak öltözve fogtak el a rendőrök két drogdílert Peru fővárosában Valentin napon. Az egyik nyomozó jelmezben féltérdre ereszkedve, lufival a kezében csalogatta ki a kábítószer kereskedőket az otthonukból. Azt hihették, hogy egyikük párja van beöltözve. Amint kijöttek az épületből, elfogták őket. Te vagy a mosolyom oka – ez a felirat volt a térdre ereszkedő mackójelmezes nyomozó kezében, aki az akció végén úgy tűnt, az elkeseredett dílert egy öleléssel vigasztalta meg.  

Szokatlan látványt nyújthatott Peru fővárosának utcáin, ahogy egy életnagyságú plüssmackó golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrökkel együtt egy megbilincselt nőt kísér a rendőrségi autóhoz.

A furcsa jelenségre a limai rendőrség hamar választ adott. Videót posztoltak arról, hogy dílereket fogtak el így.  

Ha kijön bárki, elindulunk – mondja a videót készítő rendőr, aki távolról figyelte mackónak öltözött társát. Ő lufival a kezében ereszkedett féltérdre a drogkereskedők háza előtt Valentin napon, így csalogatta ki a két nőt az épületből. Azt hihették, hogy egyikük párja van a jelmezben. Amikor a második emeletről lejöttek az utcára, földre teperték és elfogták őket. Egy anya-lánya párost vették így őrizetbe, a gyanú szerint  mindketten egy helyi terjesztőbanda tagjai.  

Az otthonukban a matrac alól került elő a kábítószer, 1000 darab kis csomagba rendezve. Úgy tűnt, az épület tövében is találtak drogot, ezt a plüssmackónak öltözött nyomozó is megvizsgálta.

A rendőrség az akcióról készült fotókat Valentin nap alkalmából úgy kommentálta a közösségi médiában: aki szeret, az keres.

#Híradó#Videó#Külföld#plüss#mackó#díler#drog#peru#nyomozó

Címlapról ajánljuk