Híradó

Bodrogi Gyula: A legfontosabb, hogy ők gyógyuljanak meg

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 16:59

„Valahogy rosszul léptek és leestek három méter magasból. Ez egy szörnyű dolog” – mondta a művész a Nemzeti Színházban történt balesetről. Pénteken a Rómeó és Júlia második felvonása közben a Capuletet alakító Horváth Lajos Ottó, karjaiban a Júliát játszó Szász Júliával rosszul lépett, a két színész több métert zuhant, még aznap este megműtötték őket. Bodrogi Gyula az RTL Híradónak nyilatkozva azt mondta: vele is történt már baleset, de most súlyos sérülésről van szó.

Udvaros Dorottya a Híradónak arról beszélt, hogy Horváth Lajos Ottó az elmúlt két hétben hét előadást mentett meg, nagyon fáradt volt, de senki ne gondolja, hogy ő hibás a történtekben.


Berettyán Nándor arra számít, hogy a történtek még jobban összekovácsolják a társulatot, és fontosnak tartja, hogy megsérült kollégái érezzék: mellettük vannak, várják őket vissza.


Mint korábban írtuk, Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója lemondott tisztségéről a baleset miatt, de Csák János kultúráért felelős miniszter egyelőre nem fogadta el a lemondást.


A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával indított nyomozást.

#Híradó#Videó#bodrogi gyula#nemzeti színház#színházi baleset#szász júlia#Horváth Lajos Ottó

Címlapról ajánljuk