Híradó

Fiatalokkal teli kocsi tragikus balesete: az autóban két focista is ült, az egyikük vezetett

Hajdú OrsolyaHajdú Orsolya

2023. november 4. 17:32

Egy 21 éves fiatalember életét vesztette, több társa súlyosan megsérült egy autóbalesetben tegnap éjszaka Dögénél. A fiatal, ötfős társaság Kisvárda felé haladt, amikor egy kamiont megelőzve megcsúsztak az úton és árokba csapódva egy fának hajtottak. Az autóban két focista is ült: egyikük vezetett. Mindenkit a tűzoltók vágták ki a roncsból. Az áldozat a kórházban halt meg.

Mentők és tűzoltók állták körül a földön fekvő sérülteket, huszonéves fiatalokat péntek éjjel a Szabolcs megyei Dögénél. Az autót darabjaira kellett vágniuk a tűzoltóknak, hogy az összepréselődött utastérből kimentsék az öt fényeslitkei fiatalt.

A járműben öten utaztak, a baleset következtében pedig mindannyian beszorultak, a kisvárdai szabadították ki őket. Egyikük később a kórházban meghalt.

Az RTL Híradó információi szerint a fiatalokból álló társaság Fényeslitkéről indult Kisvárdára. Egy kamiont akartak megelőzni, és a sofőrnek sikerült is visszasorolnia a sávjába, de ekkor valamiért elvesztette az irányítást az autó felett, és végigszántották a főút melletti árkot. 

Három sürgősségi osztályra szállították őket. Debrecenbe az életveszélyes sérült került. Innen azt írták, hogy hiába küzdöttek az életéért, már nem lehetett megmenteni. A Híradó úgy tudja, az áldozat mindössze 21 éves volt, és hátul ült a kocsiban. A súlyos sérültekről annyit tudni, hogy stabil az állapotuk, de van, aki lélegeztetőgépre került, egyikük egy sportoló, aki az autót vezette.

Nemcsak a szeretteik, de a helyi focicsapatok és drukkerek is egy emberként imádkoznak a fiatalok felépüléséért. Egy helyi sportoldal szerint az autóban ült Mándok elsőosztályú futballcsapatának a támadója és a fényeslitkei klub egyik játékosa is. 

Fényeslitkén a balesetről annyit mondtak, hogy a kocsit nemrég vette a focista. A közösségi oldalakon két napja még balesetmentes közlekedést kívántak neki ismerősei.

 

 

#Híradó#Videó#baleset#Baleset-bűnügy#rtl#sérült#top hírek#diszkóbaleset#Döge

Címlapról ajánljuk