Híradó

Véres ruhában menekült a kisfiú nagybátyja elől, aki megkéselte apját

Bányai ViktorBányai Viktor

2023. augusztus 21. 18:40

Véres ruhában, sokkos állapotban szaladt át a szomszédhoz az a 11 éves kisfiú, akinek apját halálra késelte annak bátyja szombat este Tápiószelén. Úgy tudjuk, több mint egy tucatszor szúrta meg 58 éves öccsét, akivel régóta rossz viszonyban voltak. A késelő a gyilkosság után bezárkózott a házba, terrorelhárítók törték rá az ajtót.

Rohamsisakos kommandósok vártak a behatolásra, még a függönyt is kicibálták az ablakon, hogy jól lássák a szobában bujkáló lakót. Végül sikerül leteperniük a férfit, aki a gyanú szerint halálra késelte testvérét. A tragédia a Pest megyei Tápiószelén történt szombaton este. A ház bejáratát azóta rendőrségi pecséttel zárták le. A két testvér évek óta rossz viszonyban volt, mégis együtt éltek itt az egyikük kisgyerekével. Úgy tudjuk, a tragédia estéjén mindketten ittak, majd vitatkozni kezdtek. A 60 éves férfi eközben kapta fel azt a konyhakést, amivel – információink szerint – több mint egy tucatszor szúrta meg 2 évvel fiatalabb öccsét. A férfi azonnal meghalt. Az áldozat 11 éves kisfia közben az utcára rohant. Azt kiabálta, hogy vele is végezni akart a nagybátyja. A gyerek végignézhette, ahogyan nagybátyja rátámad az apjára.

A szomszédok próbálták megnyugtatni a kisfiút, aztán pár férfi ment a házhoz megnézni, hogy mi történhetett. A szomszéd bejelentése után a rendőrök percek alatt megérkeztek. A késelő azonban addigra bezárkózott a házba, ahonnan többszöri felszólításra sem volt hajlandó kijönni. A járőrök ezért a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték. Végül ők hozták ki a házból a férfit. Úgy tudjuk, rátörték az ajtót.

A TEK felvételén az látszik, hogy a késelő kezét kötözik, úgy tudjuk, akkor sérült meg, amikor öccsével dulakodott. Testvére ugyanis próbált védekezni, de hiába. Támadóját először rendőri kísérettel kórházba vitték, majd a kapitányságra kísérték, ahol részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az öccsével régóta tartó rossz viszonya, a pénztelenség és a testvére alkoholista életmódja vezetett a tragédiához.

A késelő letartóztatásáról kedden dönthetnek. Úgy tudjuk, az áldozat kisfia átmenetileg gyerekotthonba került.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#Tápiószele#késelés

Címlapról ajánljuk