Híradó

Többen hívták a rendőrséget, hogy áthajtottak valamin az M0-son – drámai részletek derültek ki a 92 éves férfi elgázolásáról

Barsi FanniBarsi Fanni

2023. május 2. 18:31

Megtalálták a rendőrök a kisbuszt, amelynek sofőrje halálra gázolhatott egy 92 éves férfit az M0 autóúton vasárnap. Nem állt meg segíteni, ehelyett Diósdig hajtott, ahol leparkolta az autót, és levette róla a rendszámot, majd egy másik kocsival távozott. A rendőrök még keresik a járműben utazó három embert és azokat a sofőröket is, akik a baleset után kocsijukkal áthajtottak a férfi testén. Az idős áldozat egy turistabuszról szállhatott le, és valamiért úgy döntött, átkel az úton.

Az idős román férfi a Híradó információi szerint egy turistabuszról szállhatott le az egyik pihenőben, és valamiért átvágott az úttesten, ekkor gázolta el a kisbusz.

A baleset után még percekig nem állt le a forgalom, több tucat autó is áthajtott a férfi testén – erről a baleset egyik szemtanúja is beszélt stábunknak:

Vissza akart menni a Mol-kúthoz, aztán elgázolták… aztán a mögötte jövő is, aztán még vagy tízen... tovább meg nem számoltam.

A Híradó úgy értesült, hogy a baleset után többen betelefonáltak a rendőrségre azzal, hogy áthajtottak valamin. A szakértő szerint őket nem terheli jogi felelősség, legfeljebb csak erkölcsi.

 

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#baleset#m0#gázolás#holttest#cserbenhagyásos gázolás#top hírek

Címlapról ajánljuk