1700 oldalnyi nyomozati anyagból 72 oldalas vádirat, Polt Péter szerint a Központi Nyomozó Főügyészség nagyon szakszerűen nyomozott a Völner-Schadl-ügybenElutasította az ügyészség a momentumos Stummer János feljelentését, amit azért tett, hogy vizsgálják ki, milyen szerepe volt a Völner-Schadl-ügyben Rogán Antal kabinetfőnökének. A nyomozati anyagokban az szerepelt egy naplóbejegyzésben, hogy a negyedrendű vádlott Nagy Ádámnak, a miniszter kabinetfőnökének vitt el egy autót. Nagy Ádám neve a nyomozati anyagokban többször is szerepel, ám a vádiratból ez a szál teljesen kimaradt.
Híradó

1700 oldalnyi nyomozati anyagból 72 oldalas vádirat, Polt Péter szerint a Központi Nyomozó Főügyészség nagyon szakszerűen nyomozott a Völner-Schadl-ügyben

Tárkányi ZsoltTárkányi Zsolt

2023. április 5. 19:07

Elutasította az ügyészség a momentumos Stummer János feljelentését, amit azért tett, hogy vizsgálják ki, milyen szerepe volt a Völner-Schadl-ügyben Rogán Antal kabinetfőnökének. A nyomozati anyagokban az szerepelt egy naplóbejegyzésben, hogy a negyedrendű vádlott Nagy Ádámnak, a miniszter kabinetfőnökének vitt el egy autót. Nagy Ádám neve a nyomozati anyagokban többször is szerepel, ám a vádiratból ez a szál teljesen kimaradt.

#Híradó#Videó#Belföld#politika#top hírek#schadl györgy

Címlapról ajánljuk