Terrorelhárítási Központ: Akkor is megállhat tilosban a Polt Pétert szállító konvoj, ha a legfőbb ügyész magánügyeit intézi, mert védett személyA Polt Pétert szállító kocsik a főváros egyik legforgalmasabb útján, a buszsávban várakoztak, amíg a legfőbb ügyész beugrott egy térképboltba. Az ügy kapcsán kereste meg a Népszava a TEK-et, akik azt válaszolták, hogy a legfőbb ügyész, akkor is védett személy, ha magánügyeit intézi. A rendészeti bizottság szocialista alelnöke szerint az eset azt üzeni: a hatalmon lévők mindent megtehetnek.
Híradó

Terrorelhárítási Központ: Akkor is megállhat tilosban a Polt Pétert szállító konvoj, ha a legfőbb ügyész magánügyeit intézi, mert védett személy

Kéri BarnaKéri Barna

2023. március 13. 17:56

A Polt Pétert szállító kocsik a főváros egyik legforgalmasabb útján, a buszsávban várakoztak, amíg a legfőbb ügyész beugrott egy térképboltba. Az ügy kapcsán kereste meg a Népszava a TEK-et, akik azt válaszolták, hogy a legfőbb ügyész, akkor is védett személy, ha magánügyeit intézi. A rendészeti bizottság szocialista alelnöke szerint az eset azt üzeni: a hatalmon lévők mindent megtehetnek.

#Híradó#Videó#politika#polt péter#legfőbb ügyész#konvoj#buszsáv

Címlapról ajánljuk