Kéri Barna

6:07
Híradó„Ma még ott lehet hagyni a bűnös hatalmat” – tömegek mentek el Magyar Péter tüntetésére, sokan külföldről jöttek haza
2024. április 6. 19:13

„Ma még ott lehet hagyni a bűnös hatalmat” – tömegek mentek el Magyar Péter tüntetésére, sokan külföldről jöttek haza

Megtelt a Kossuth tér, de a környező utcákban is nagy tömeg hallgatta Magyar Pétert, aki a Talpra Magyarok! Közössége nevében hívta az utcákra az embereket. Sokan külföldről jöttek haza. Magyar Péter felszólalásában arról beszélt, a mostani urambátyám-világ helyett modern, európai, teljesítmény alapú társadalomra van szükség. Felszólította az állami média vezetőit, hogy hagyják abba a hazudozást, és kérte, hogy élő adásban mondhassák el, miképp képzelik el az új Magyarországot. A júniusi EP-választást sorsdöntőnek nevezte és azt ígérte, hogy hamarosan megnevezi a pártot, amelyikkel elindul ezen a választáson. Azt is közölte, hogy országjárásra indul. Legközelebb pedig anyák napján várja az utcákra a híveit.
2:36
HíradóDobrev Klára: Az országnak nem Magyar Péterre van szüksége
2024. március 16. 18:19

Dobrev Klára: Az országnak nem Magyar Péterre van szüksége

Miért gondoljuk, hogy egy Orbán Viktor nélküli Fidesz helyre tudja hozni mindazt a kárt, amit a Fidesz kormányzása okozott – mondta az RTL híradó kérdésére Dobrev Klára, amikor Magyar Péter zászlóbontásáról kérdeztük a DK európai parlamenti képviselőjét. Az MSZP-sek is óvatosan kezelik a Magyar Péter-jelenséget, Tüttő Kata úgy áll hozzá, mint egy tapasztalt kémikus egy új ismeretlen vegyszerhez. Ruff Bálint kampányszakértő szerint Magyar Péter régóra készülhetett a színre lépésre, László Róbert választási szakértő szerint azonban nehéz dolga lesz, ha rajta akar lenni az EP-választás szavazólapjain. Magyar Péter azt mondja, a jövőben a csapatépítésen és a szervezetépítésen fognak munkálkodni, és több ezren jelezték már neki, hogy szívesen dolgoznának vele.