A válás után egy garast se kapott volna, de a 25 évnyi házimunkáért és gyereknevelését 78 millió forintnyi összeget ítéltek meg egy spanyol nőnek25 év házasság után, két gyerekkel utcára téve – ebbe nem akart egy spanyol asszony belenyugodni. A nő tehetős férjétől vált el, de a házassági szerződés alapján a közösen szerzett vagyonból semmit sem kapott volna. Az asszony ügyvédhez fordult, és a bíróság több mint 78 millió forintnyi eurót ítélt meg az asszonynak a negyed évszázad alatt elvégzett házimunkáért és gyereknevelésért.
Híradó

A válás után egy garast se kapott volna, de a 25 évnyi házimunkáért és gyereknevelését 78 millió forintnyi összeget ítéltek meg egy spanyol nőnek

rtl.hurtl.hu

2023. március 11. 18:53

25 év házasság után, két gyerekkel utcára téve – ebbe nem akart egy spanyol asszony belenyugodni. A nő tehetős férjétől vált el, de a házassági szerződés alapján a közösen szerzett vagyonból semmit sem kapott volna. Az asszony ügyvédhez fordult, és a bíróság több mint 78 millió forintnyi eurót ítélt meg az asszonynak a negyed évszázad alatt elvégzett házimunkáért és gyereknevelésért.

#Híradó#Videó#Külföld#házasság#válás#gyerekek#gyereknevelés

Címlapról ajánljuk