Akkora ledfalat vettek, hogy használni sem tudják – 450 millió forint közpénzt költött luxuscikkekre a Sport Kft a fideszes vezetésű önkormányzat alattLuxuscikkekre és utazásokra költhettek összesen 450 millió forint közpénzt a második kerületi Sport Kft-nél még az előző, fideszes vezetésű önkormányzat alatt, 2016 és 2020 között. Írta meg a 24.hu egy könyvvizsgálói jelentésre hivatkozva. Az önkormányzati cég 200 millióért vett például LED falat, ami nagyobb, mint a sportuszoda fala, így nem is tudják használni. A rendőrség nyomoz, de még senkit nem hallgattak ki.
Híradó

Akkora ledfalat vettek, hogy használni sem tudják – 450 millió forint közpénzt költött luxuscikkekre a Sport Kft a fideszes vezetésű önkormányzat alatt

Borsodi ZoltánBorsodi Zoltán

2023. március 1. 18:05

Luxuscikkekre és utazásokra költhettek összesen 450 millió forint közpénzt a második kerületi Sport Kft-nél még az előző, fideszes vezetésű önkormányzat alatt, 2016 és 2020 között. Írta meg a 24.hu egy könyvvizsgálói jelentésre hivatkozva. Az önkormányzati cég 200 millióért vett például LED falat, ami nagyobb, mint a sportuszoda fala, így nem is tudják használni. A rendőrség nyomoz, de még senkit nem hallgattak ki.

#Híradó#Videó#Belföld#rtl#sport kft#ii. kerület#önkormányzat#közpénz#luxuscikkek#top hírek

Címlapról ajánljuk