Híradó

Letartóztatták a gyereke anyját megkéselő férfit, akár húsz évre is börtönbe kerülhet

Hujder ZoltánHujder Zoltán

2022. október 9. 18:25

Letartóztatták a volt élettársát megkéselő férfit. Péntek este az utcán támadt rá hároméves gyereke anyjára. A késelést az asszony idősebbik, kilencéves kisfia is végignézte. A nő túlélte a támadást, jelenleg is kórházban ápolják.

A férfi péntek este az utcán támadta meg a nőt. A rendőröknek azt mondta, hogy elővigyázatosságból volt nála kés, mert a nő jelenlegi élettársa is hord magánál. Az asszony szerint a férfi március óta egyre többször zaklatta őket. Azt állítja, több hatóságtól is kért segítséget.

AZ RTL információja szerint a férfi elismerte, hogy megtámadta volt élettársát, de azt mondta, csak halványan emlékszik a késelésre. Azt állítja, csak egyszer szúrt. Az orvosok tizenhárom késszúrást számoltak, a kórházba került asszony súlyos sérüléseket szenvedett.

A nő szombaton azt mondta, tartott a férfitól, aki akkor volt különösen agresszív, amikor iszik. Elmondása szerint olyankor gyilkossággal is fenyegetőzött. Most emberölés kísérletével gyanúsítják, ha bűnösnek találják, akár húsz évre is börtönbe kerülhet. 

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#késelés#élettárs#gyerekek#anya#top hírek

Címlapról ajánljuk