Híradó

„Próbáltam kikerülni, de ő elém vágott” – lesújtotta a sofőrt, hogy már nem tudta megmenteni az elé kerülő kerékpáros életét

Barsi FanniBarsi Fanni

2022. szeptember 11. 18:26

Megpróbálta újraéleszteni, de hiába  – ezt mondta az RTL Híradónak az a sofőr, aki biciklissel ütközött vasárnap délelőtt Kesznyéten határában. A 83 éves kerékpáros nem élte túl a balesetet.

 

A biciklis Kesznyéten irányából kanyarodott le egy olyan útról, ahonnan az elsőbbségadás kötelező. Az autó sofőrje Tiszalúc felé haladt, egy kislány is utazott vele. Ők nem sérültek meg. A férfi azt mondta az RTL Híradónak: hirtelen került elé a biciklis.

„Próbáltam kikerülni, de ő elém vágott, nem tudtam már mit csinálni, hiába húztam oldalra az autót, nem tudtam mit tenni ellene” – nyilatkozta a sofőr, aki a kerékpáros láttán megijedt, majd félrerántotta a kormányt, az autóval az árokban ált meg. Többször megpróbálta újraéleszteni a biciklist, mindhiába.

Elkezdtem megint az újraélesztést, közben már vonalban voltak a mentősök, és mondták, hogy mit csináljak, de sajnos nem tudtam rajta segíteni 

– mondta a sofőr.

Nem sokkal később a mentősök is megérkeztek, akik megállapították, hogy az idős férfi olyan súlyos koponya-, illetve mellkassérülést szenvedett, hogy az újraélesztés esélytelen volt. A mentőorvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az RTL Híradó úgy tudja, a férfi gyakran biciklizett és a környéket is jól ismerhette. Hogy pontosan hogyan történt az ütközés, azt a rendőrök vizsgálják.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#baleset#kerékpáros#gázolás#kesznyéten

Címlapról ajánljuk