Híradó

Videó: szándékosan tartott fel egy katonai rendész az M4-esen egy román kamionost

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 9. 17:36

Amikor a kamionos felhívta a 112-t, hirtelen fordulatot vettek az események.

Egy magyarul beszélő, de levelében magára román kamionosként hivatkozó olvasónktól kaptuk az alábbi felvételt, ami az M4-es autópályán, Szolnok irányában készült hétfőn. 

A videón világosan látszik, hogy a kamion előtt, a jobb sávban haladó, a Magyar Honvédség katonai rendészetéhez tartozó autó szándékosan tartja fel a teherautót.

A felvételen a sebességmérőn az látható, hogy a katonai rendész alig 65-70 kilométer/órás sebességgel halad, a kamion számára viszont 80 kilométer/óra lenne a megengedett sebesség. Ám amikor a sokadik alkalommal próbál előzni a kamionos, a rendész bekapcsolja a megkülönböztető jelzést és kihúzódik a kamion elé. A felvétel készítője, aki az anyósülésen ül, többször ráközelít az autó rendszámára is.

A kamionos szerint miután az autóból tárcsázta a 112-es segélyhívót, elmondta az esetet és megadta a katonai rendész autójának rendszámát,

alig telt el 5 perc, és a rendész odalépett a gázra.

Cikkünket, benne a felvétellel elküldtük a rendőrségnek, és megkérdeztük: zajlik-e eljárás az eset kapcsán. Amint választ kapunk, közölni fogjuk.

#Híradó#Videó#Belföld#m4#autópálya#kamionsofőr

Címlapról ajánljuk