Híradó

Csak a kerekei lógtak ki a vízből az autónak, amelyben egy Angliában élő magyar nő és kisfia haltak meg

Hajdú OrsolyaHajdú OrsolyaCzika MátyásCzika Mátyás

2022. szeptember 7. 18:05

Egy magyar anyuka és kisfia vesztette életét vasárnap az angliai Wittering közelében, miután kocsijukkal elsüllyedtek egy tóban. Egyelőre nem tudni, hogy a kocsi mikor és hogyan kerülhetett a vízbe, de a rendőrség szerint baleset történt. A hozzátartozók közösségi gyűjtést indítottak a temetési költségek előteremtésére.

Mobil elemekkel pótolták ki a megrongálódott kerítést, az aljnövényzeten jól látszik, hol száguldott be a kocsi a tóba. Vasárnap este 6 óra körül egy arra járó horgász vette észre, hogy a vízből egy autó kerekei lógnak ki. Azonnal értesítette a hatóságokat. A baleset az angliai Wittering közelében történt. Kiderült, hogy a kocsiban egy 28 éves magyar nő és 8 éves kisfia utaztak. A cambridgeshire-i rendőrség közölte:

egy kék Ford Focusban találták meg őket, amelyre egy tóban bukkantak rá az Old Oundle Road mellett, a Királyi légierő witteringi bázisa mögött.

A rendőrség szerint körülbelül 8 órán keresztül volt a tóban az autó. A nő a helyszínen életét vesztette, kisfiát kórházba vitték, de már nem lehetett megmenteni az életét. 

Az elhunyt nő és gyermekének temetési költségeire közösségi gyűjtést indítottak a hozzátartozók.

Az elhunyt nő édesanyja a Facebookon osztotta meg a gyászhírt. Egyetlen unokáját vesztette el a balesetben. Az RTL Híradó úgy tudja, a család 10 éve élt Angliában a baleset helyszínétől csupán 5 kilométerre lévő Stamfordban. Egyelőre nem tudni, hogy az autó hogyan került a vízbe. A rendőrség még vizsgálja a tragédia körülményeit, de a Híradó kérdésére azt írták, hogy

a rendőrségnek jelenleg nincs olyan információja vagy bizonyítéka, amely arra utalna, hogy ez más volt, mint tragikus közúti baleset.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#baleset#kocsi##magyar#anya#kisfiú#halálos#anglia

Címlapról ajánljuk