„Nagy volt köztük a szerelem, de sokat veszekedtek” – ezt mondta a barátnőjével holtan talált férfi édesanyjaEgy 26 éves nő és egy 25 éves férfi holttestét találták meg egy autóban Erdőkertesen, szombat délután. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény. A szerelmespár holttestét a férfi édesanyja és testvére fedezte fel, kéz a kézben talált rájuk az autóban.
Híradó

„Nagy volt köztük a szerelem, de sokat veszekedtek” – ezt mondta a barátnőjével holtan talált férfi édesanyja

Debreczeni CsillaDebreczeni Csilla

2022. augusztus 21. 18:24

Egy 26 éves nő és egy 25 éves férfi holttestét találták meg egy autóban Erdőkertesen, szombat délután. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény. A szerelmespár holttestét a férfi édesanyja és testvére fedezte fel, kéz a kézben talált rájuk az autóban.

Helyszínelők lepték el a Pest megyei Erdőkertest, miután egy fiatal nő és vőlegénye holttestét találták meg egy autóban. A férfi családját mindenki ismerte a környéken, a szomszédok értetlenül állnak a történtek előtt.

Borzasztó, hogy nem találtak más megoldást. Az ember nagyon jól ismeri őket kiskoruktól, borzalmas, hogy ilyet megcsinálnak

– nyilatkozta az RTL Híradónak az elhunyt férfi szomszédja, Rabné Gubrán Margit.

Vasárnap délelőtt már csak a fiatalok autója állt az erdőben. A jobb oldalán mindkét ablak betörve, az első ülések félig hátrahajtva. Hátul egy hajcsat, elöl néhány öngyújtó. A viharos idő miatt a közvetlen szomszéd nem vette észre, amikor a pár leparkolt, csak a furcsa zajokra lettek figyelmesek délután.

„Hallottam a nagy, szokatlan dörömbölést és azt hittem, hogy a szomszédba akartak betörni. De akkor láttam, hogy törik be az üveget a kocsin. És már telefonáltak is” – mondta elképedve a szomszéd, aki már csak azt látta, ahogy a fiú édesanyja kétségbeesetten próbálja megmenteni gyermeke életét.

A fiatalokat kéz a kézben találták meg, a férfi édesanyja és testvére bukkant rájuk. Az asszonnyal délelőtt a kocsi mellett találkozott stábunk, nyilatkozni nem akart, annyit azonban elmondott, hogy Dani és Kati egy éve voltak együtt. Nagy volt a szerelem köztük, a kapcsolatuk azonban szerinte viharos volt.

Egy ideje együtt is éltek, tervezték az esküvőjüket, de egy-egy vita után sokszor hazament a fiú. Így volt ez három-négy nappal ezelőtt is. Vasárnap reggel találkoztak utoljára, az asszony zavartnak látta a gyerekét és az is feltűnt neki, hogy búcsúzáskor nagyon érzelgős, de nem gondolta, hogy ekkora baj lesz.

Az RTL Híradó által megkérdezett pszichológus szerint az ilyen tragédia legtöbbször egy hosszú folyamat vége, és akár hónapokig is készülnek rá. Viselkedésükben pedig általában megfigyelhető valamilyen drasztikus változás. A szakember azt mondja, a párkapcsolati problémák megoldására ma már többféle segítség létezik.

Az első vizsgálatok szerint nem történt bűncselekmény, ezért a rendőrség közigazgatási eljárást indított.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#öngyilkosság#erdőkertes#szerelmespár#tragédia#top hírek

Címlapról ajánljuk