Híradó

„Ahogy kimondtam a nevét, egyből rohant hozzám” – egy év után került vissza gazdáihoz Bogyó

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 16. 14:34

Több, mint egy év után került vissza eredeti gazdáihoz Bogyó, a bichon bolognese kutya.

Bogyó tavaly májusban kóborolt el szikszói otthonából. Gazdája azt mesélte az RTL Híradónak, a kutya nyakörvén ugyan ott volt a tulajdonos neve és címe, mégsem hívta őket senki.  Egy 44 éves férfi talált rá az állatra, aki a lányának ajándékozta. Innentől egy szabolcsi településen élt a kutya.

„Ahogy kimondtam a nevét, egyből rohant hozzám” – egy év után került vissza gazdáihoz Bogyó
Bogyó újra eredeti gazdájával Fotó: Police.hu

Tassi Istvánné azt mondta, májusban hívták fel a kisvárdai állatkórházból, és azután érdeklődtek, hogy van-e neki elveszett kutyája. Bogyót ugyanis kullancscsípés miatt vitték be kezelésre, a chip leolvasásnál azonban kiderült az eredeti gazda kiléte, aki közben feljelentést tett. 

A rendőrök elkobozták a kutyát és visszaadták eredeti tulajdonosának. Tassi Istvánné azt mesélte, ahogy kimondta a Bogyó nevet, a kutya egyből odarohant hozzá, és azóta is úgy viselkedik, mintha semmi nem történt volna. Gazdája szerint, nem lehetett nagyon rossz dolga az előző helyen sem, egy kicsit ugyan elhízott, mert valószínűleg nem megfelelő étellel etették.

Bogyó igazi túrakutya, gazdájával már bejárta a Bükköt és a Zemplént is, most mindketten alig várják, hogy újra együtt járhassák az erdőt.

#Híradó#Videó#állat#bogyó#elveszett kutya#rtl#Baleset-bűnügy

Címlapról ajánljuk