Híradó

Megszüntették a nyomozást a Karcagon megölt nők ügyében

Bányai ViktorBányai Viktor

2022. június 12. 16:35

Az egymillió forintos nyomravezetői díj sem hozott eredményt.

Visszavonták a korábban kitűzött egymillió forintos nyomravezetői díjat annak a prostituáltnak az ügyében, akinek holttestét Karcagnál, a 4-es főút mellett az árokban találták meg korábban. A gyilkos azonban nem lett meg, csak nem keresik tovább.

2011-ben egy négy évvel korábban eltűnt nő holttestét találták meg az út mentén, egy másik nőt pedig 2010-ben láttak utoljára a karcagi autós pihenőnél, amikor egy bordó kocsiba szállt be. Egy harmadik áldozatra koszorúk emlékeztetnek az út szélén – őt találták meg a vizesárokban az út mellett.

A rendőrök akkor felhívást adtak ki, amiben azt írták, hogy a gyilkos karcagi vagy környéki lehet, 2010-ben bordó színű autója volt és súlyos magánéleti problémái lehetnek, lenézi a nőket, erős féltékenység jellemző rá és kést hordhat magánál.

Az ORFK az RTL Híradóval azt közölte, hogy az egyik nő halálát jelenleg is büntetőeljárásban vizsgálják, két másik áldozat ügyében viszont felfüggesztették a nyomozást. Egyelőre az eltűnt nő ügyében sem nyomoznak tovább.

#Híradó#Baleset-bűnügy#bűnügy#gyilkosság#prostituált#gyilkos#rendőrség#keresés#nyomozás#felfüggesztés

Címlapról ajánljuk