Házasodna a gazda

József gazda: Szégyelltem magam amiatt a kicsúszott szó miatt

Gedeon BeatrixGedeon Beatrix

2023. november 17. 20:31

József gazda teljesen kikészült, amikor vágyai frivol megfogalmazása miatt mindkét feleségjelöltje faképnél hagyta, de aztán magába szállt, imádkozott, és megnyugodott a szíve. A tévében visszanézve a történteket ismét nagyon elszomorodott, az emberek reakciója azonban erőt adott neki. Összeomlott attól, hogy Krisztina szemétdombnak nevezte a második otthonát, a legjobban pedig az írországi álomrandit élvezte Böbével, akivel viszont azóta szétváltak az útjai. Az rtl.hu-nak adott interjúban József gazda arról is beszélt, hogy mit csinálna másképp, ha elölről kezdhetné.

Milyen élmény volt számodra a Házasodna a gazda? A várakozásaidhoz képest hogyan alakultak az ismerkedéseid?

A héten nagyon szomorú voltam, mert megviseltek a műsorban látottak, hiszen újra átéletem a történteket, amikor néztem. Aztán ma (az interjú csütörtökön készült) bementem a városba, az emberek odajöttek, gratuláltak, és azt mondták, őszinte voltam és ez tetszett nekik. Ez erőt adott, és megnyugodtam. A várakozásomhoz képest nem jól alakultak a dolgok. A felvételek kezdetén rájöttem, nem vagyok felkészülve arra, hogy több nő között kell helytállnom, ez az éles helyzet rendesen feladta nekem a leckét. Fel kellett ismernem azt is, hogy ha nincs meg azonnal az elsöprő tűz, ami átsegít a gondokon, és ami segíti a toleranciát egymás iránt, akkor nagyon nehéz az ismerkedés. Mivel ilyen nem volt az elején, ezért nehezebben alakultak ki az érzelmek, amikor pedig végre úgy éreztem, megmozdult bennem valami, a lányok elhagytak.


Mit adtak számodra a műsorban átélt élmények?

Csodálatos volt egész folyamat, mert megszemlélhettem magam, ismerkedtem saját magammal. Visszajelzéseket kaptam a lányoktól, és ezt értékeltem. Megfogadtam a tanácsokat, sosem sértődtem meg. Tudok változni.

Melyik volt a legjobb randid, és miért?

Egyértelműen az álomrandi Írországban. A repülő, a klíma, a hőmérséklet, a tisztaság. Ott már nem kellett versengeni, ezért Böbével jól éreztük magunkat, lazák tudtunk lenni. Sokat nevettünk, ökörködtünk, ha éppen ahhoz volt kedvünk, mint két tinédzser.


Volt olyan, ami meglepett téged az adásokat látva?

Pici dolgok. Az rosszul esett, amikor Kriszti arról nyilatkozott, hogy én a szemétdombra vittem randevúra. Az ő szemszögéből volt benne igazság, de nekem ott folyik az életem, onnan jönnek a bevételek. Az ott a második otthonom, és ő ezt szemétdombnak nevezte… emiatt összeomlottam. Ő ott csak a romantikára figyelt, tipikusan csak saját magát tette a középpontba, hogy nekem mi a jó az nem érdekelte.


Hogyan érintett, amikor a két választottad elment? És mit gondolsz arról, amivel utólag magyarázták a távozásukat?

Teljesen kikészültem. Az a helyzet ott számomra akkora katasztrófa volt, hogy nem is tudom elmondani. Látszott is rajtam az adásban, de amikor elmentek a lányok, magamba szálltam, imádkoztam, és megnyugodott a szívem, amin magam is elcsodálkoztam. Egyébként utólag elismerték a lányok, hogy elhamarkodott volt a döntés, és túlreagálták.


Csinálnál bármit másképp, ha elölről kezdhetnéd?

Csak egy-két dolgon változtatnék. Timivel többet randiznék, másodsorban pedig jobban odafigyelnék, miket mondok. De találkoztam az utcán az emberekkel, és nem bántottak érte, pedig én szégyelltem magam amiatt a kicsúszott szó miatt.

Hogy alakult a kapcsolatod Böbével a forgatások óta?

Böbével az álomrandi és a záróriportok után elváltunk. Ő Pestre ment, én pedig a munkámba temetkeztem, mert rengeteg dolgom halmozódott fel, viharkárok is voltak, mire feleszméltem, rájöttem, hogy hetek, hónapok teltek el, és se ő, sem én nem kerestük a másikat. Böbe egy fantasztikus lány, de szerintem neki ott a zene, amit nem kell hogy elhagyjon, mert nem biztos, hogy boldoggá tudnánk tenni egymást. Ahhoz mindkettőnknek nagyon sokat kellene változni.


Tartod valamelyik hölggyel a kapcsolatot?

Jelenleg nem tartjuk a kapcsolatot egyik lánnyal sem.

#Házasodna a gazda#rtl#József gazda#ismerkedés#randi#kapcsolat#böbe#társkeresés#interjú#timi#kriszti#szakítás#ma

Címlapról ajánljuk