Bulvár

Megszólaltak az arajelöltek, akik a puncizás miatt hagyták faképnél József gazdát: „A nők tárgyiasításától kinyílik a bicska zsebemben”

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 16. 6:25

József gazda a traktornézős randevú alatt arról beszélt, hogy neki punci kell. Krisztina már nem haragszik Józsefre, aki szerint kiragadták ezt a szót a szövegkörnyezetből.

A Házasodna a gazda történetében nem volt még olyan drámai fordulat, mint aminek közepébe József gazda csöppent a héten bemutatott epizódokban. Amikor a műhelyébe vitte Krisztit, nem sejtette, hogy milyen váratlan irányt vesz a beszélgetésük. Ahelyett, hogy közelebb kerültek volna egymáshoz, végleg eltávolodtak egymástól.

József gazdától ugyanis Kriszti azt kérdezte, hogy „Most mi az álmod?”, amire a férfi olyan választ adott, amit az arajelölt nem tudott tolerálni:

Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek.

Erre a válaszra Krisztina valósággal lefagyott, majd kiviharzott a fészerből. Azért visszafordult, hogy megmondja a magáét Józsefnek:

Hogyha puncit keresel, akkor azt megkaphatod a pénzért, mert van belőle (...) bennem volt egy ilyen álomkép, hogy én lennék a királynőd. De házvezetőnőd meg puncid nem.

Ezután Krisztina elmesélte a másik még versenyben lévő arajelöltnek, Tímeának, hogy mi történt, és együttesen arra az elhatározásra jutottak, hogy egyikük sem akar József gazda párja lenni. Ezután távoztak is a játékból, faképnél hagyva Józsefet, aki végül a korábban hazaküldött Böbét hívta vissza magához, hogy együtt utazzanak el egy romantikus Írországi útra.


József gazda és a két nő a csütörtökön megjelenő Story magazinnak beszélt a történtekről.

Krisztinának nem volt igaza, mert csak kiragadott egy szót a szövegkörnyezetből, és utána képtelen volt ezt elengedni. Hiába próbáltam megmagyarázni, nem hagyta

– mondta József a Storynak. Timi távozását azért sajnálja, mert úgy érzi, tudnának lelki szinten azonosulni. „Bánt, hogy nem léptem időben vele kapcsolatba” – fogalmazott.


Krisztina szerint József olyan pontot talált meg, amire ő azonnal ugrik:

Biztos tudtunk volna felnőttként beszélni a témáról, ez a szóhasználat viszont kiverte nálam a biztosítékot. A nők tárgyiasításától kinyílik a bicska zsebemben

– fogalmazott Krisztina, hozzátéve, hogy azóta már lehiggadt és nem haragszik Józsefre, pedig „az ott mindannyiunknak egy megterhelő, nehéz helyzet volt”.

Tímea is feldolgozta már magában a történteket:

Bennem a végére összeállt Józsi világnézetéről egy kép, ami különbözött az enyémtől. Nem volt mit megbocsátani, hiszen mindenkinek megvolt a saját belső harca. Én nem hibáztatom őt semmiért

– mondta a Story magazinnak.

#Bulvár#Házasodik a gazda#József gazda#punci#nők tárgyiasítása

Címlapról ajánljuk