Házasodna a gazda

Gergő gazda és Kíra már esküvőn és gyerekeken gondolkoznak, József gazda és Böbe kapcsolata pedig fordulatot vett

rtl.hurtl.hu

2023. november 16. 20:25

József gazda olyan száraz bort vitt választottjának, hogy míg ő azon gondolkozott, valahogy meg kellene nedvesíteni, Böbe előkapta édesítőjét, hogy feldobja az italt. Az este annyira rosszul alakult számukra, hogy össze is kaptak, ami rányomta bélyegét az álomrandi utolsó napjára. Kevin gazda és Zsuzsi nem sokat aludtak az első együtt töltött éjszakájukon, de összeszedték magukat, hogy újabb közös kalandba vágjanak. Attila olyat mondott Anna gazdának, amitől még a forró tenger közepén is megfagyott a levegő. Gergő gazda pedig komoly terveket szövögetett Kírával.

„Ritka az ilyen spontán, belevaló lány” – Kevin gazda pironkodva mesélte el, mi történt köztük Zsuzsival az éjszaka

Karikás szemekkel, fáradtan indult Kevin gazda és Zsuzsi reggele. A fiatalok elmesélték, hogy nem sokat aludtak az éjszaka, de a matrac kifejezetten kényelmes volt…

Kevin gazda újabb extrém élményben részesítette Zsuzsit

Bár első közös éjszakájuk sem volt eseménytelen, másnap Kevin gazda különleges randira vitte Zsuzsit. Arajelöltje még sohasem ült hullámvasúton, ezért egy vidámparkba mentek, ahol kiderült, Zsuzsi jobban bírja a pörgést, mint a gazda.

Attila olyat mondott Anna gazdának, hogy a napsütötte tenger közepén is megfagyott a levegő

Korfu varázslatos tengere csábító lehet a szerelmesek számára. Az azúrkék hullámokon lovagolva, Anna gazdával az oldalán Attila fantáziája is beindult – egy közös szelfi után, már a gyerektémát feszegette. Lehet, hogy poénnak szánta, de végül csak ő nevetett.

Lánykérés helyett esküvőre hívta Kírát Gergő gazda

Gergő gazda és Kíra napról napra közelebb kerültek egymáshoz, az álomnyaraláson pedig felgyorsultak az események.

József gazda hibázott a száraz borral, az elégedetlen Böbe édesítővel oldotta meg a problémát

Böbe nagyot csalódott, mikor kiderült, hogy József gazda száraz fehér bort szerzett romantikus tengerparti randijukra azok után, hogy kifejezetten megmondta neki, hogy az édeset szereti. A találékony asszony nem szomorkodott sokáig, előkapta a hotelből szerzett édesítőszert, és azzal ízesítette a puskaporhoz hasonlított italát. Azonban Józsefnek is volt megoldási javaslata az események szerencsétlen alakulására: „Estére be kell nedvesíteni. Már nem a puskacsövet…”

Kiderült, mikor érkezhet Kíra és Gergő gazda első babája

A szerelmesek egy hajón szelték az olasz tenger habjait, mikor felmerült a gyermekvállalás kérdése – Kíra és Gergő gazda kitűzték az időpontot is.

Böbe: Nem vagyok házisárkány!

Az édesítőszer, a száraz bor és az előző esti veszekedés rányomta bélyegét az írországi álomnyaralás végére. József gazda meg akarta beszélni a dolgokat, de tíz perces monológja inkább csak felzaklatta választottját. Böbe szerint van különbség beszélgetés és beszéd között, valamint kikérte magának, hogy ő nem házisárkány, csak kiáll az igazáért.

 

Előzetes: Böbe átveszi az irányítást, csókkal bíztatja József gazdát a folytatásra (11.17.)

Gergő gazda tengerparti vacsorával és finom borral lepi meg Kírát az álomrandi csúcspontján. Böbe viszont átveszi a kezdeményezést, és megcsókolja József gazdát. Kevin gazda lenyűgözi Zsuzsit, Nádai Anikó pedig arról faggatja Anna gazdát és Attilát, lesz-e közös jövőjük az álomnyaralás után.  A Házasodna a gazda évadzáró epizódjából kiderül, melyik pár érzi úgy, hogy a műsor után is szeretné folytatni az ismerkedést.


Hozzászólna?

#Házasodna a gazda#rtl#József gazda#bor#böbe#álomrandi#zsuzsi#kevin gazda#éjszaka#kaland#attila#anna#gergő gazda#kíra#házasodna a gazda összefoglaló#összefoglaló#14. rész

Címlapról ajánljuk