Házasodna a gazda

Október 30-án indul a Házasodna a gazda!

rtl.hurtl.hu

2023. október 17. 9:00

Az RTL nagysikerű társkereső realityjének 6. évada október 30-tól minden hétköznap este lesz látható a csatornán.

Október 30-tól az RTL-en a Házasodna a gazda társkereső realityben (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Anna, Gergő, Józsi és Kevin gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásokban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák csodás helyszíneken fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az Ausztriában élő Kevin gazda és az Erdélyi Gergő gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz.

A műsorvezető, Nádai Anikó, igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Házasodna a gazda, október 30-tól minden hétköznap 19:55-től az RTL-en! A műsor epizódjai az RTL+ felületén is megtekinthetők.  

A műsor hivatalos oldalai:
https://rtl.hu/rtlklub/gazda
https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/
https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

RTL Magyarország
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

#Házasodna a gazda#rtl#nádai anikó#előzetes#gergő gazda#anna gazda#józsi gazda#kevin gazda#párkeresés#társkereső#reality

Címlapról ajánljuk