Házasodna a gazda

Gőzrobbanás és heves viták – ennyi minden történt a Házasodna a gazda negyedik epizódjában

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 1. 22:35

Egy baleset miatt egymásnak feszültek Alfonz gazda birtokán a lányok, Vera gazda és Krisz randija nem úgy sült el, ahogy azt a férfi tervezte, Zsolt gazda pedig kiválasztotta a hölgyeket, akikkel a továbbiakban is ismerkedne.

Vera gazda háza táján folytatódott az ismerkedés. Krisztiánon volt a sor, hogy meggyőzze kiszemeltjét, ezért libegőzni vitte a gazdasszonyt. A randi azonban nem éppen úgy alakult, ahogy azt egy romantikus programtól várnánk. Vera szerint nem találták meg a közös női-férfi hangot, ezért inkább a randi lefújása mellett döntött.

Zsolt még csak a rapid randiknál tart, de a segítői láthatóan jól érezték magukat a hölgykoszorúban. Amíg a gazda rövid beszélgetésekre vitt egy-egy lányt, színre lépett Lajos és Laci is, akik kiszemeltek maguknak pár hölgyet. 


A nap végére az is kiderült, hogy kik azok a lányok, akik a legszimpatikusabbak voltak Zsoltnak, és akikkel a továbbiakban is szeretné folytatni az ismerkedést. A ceglédi gazda azonban kevésnek érezte a választási lehetőséget, ezért a négy helyett öt hölgynek ajánlotta fel, hogy maradhat a tanyáján. Hogy ki volt a szerencsés ötödik, aki azonban végül nemet mondott a gazdának, és így ki maradhatott mégis, azt ide kattintva megnézheted.

Közben Alfonz gazdánál egymásnak feszült Rita és Bea, miután egy gőzrobbanás után víz árasztotta el a konyhát és az étkezőt. „Össze ne vesszetek” – csitították a lányokat a többiek. Úgy néz ki, hogy nemcsak az erdélyi gazda kegyeiért versenyző lányok szívében tombolt a tűz, hanem a kályhában is, amit valószínűleg túlságosan megpakolták korábban.


Érdemes a Házasodna a gazda ötödik adását is követni, ugyanis a pénteki részben Alfonz gazda randizni megy Beával, Péter gazda megismerkedik a hozzá jelentkezőkkel, Zsolt gazda az első randi alkalmával pedig lovagolni tanítja a lányokat, ahol extrém közel kerül az egyikükhöz.

Nézd minden hétköznap 21:10-kor a Házasodna a gazdát az RTL Klubon, vagy nézd vissza az epizódokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#robbanás#gazda#alfonz gazda#vera gazda#péter gazda#zsolt gazda#cikk#összefoglaló

Címlapról ajánljuk