Házasodna a gazda

Lopott érintések és pikáns megjegyzések is voltak a Házasodna a gazda harmadik epizódjában

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 31. 20:44

Zsolt gazda is megismerkedett a hozzá jelentkező lányokkal, Alfonz gazda beavatta a lányokat a tehénfejés rejtelmeibe, Vera gazdasszonyt pedig különleges helyre vitte első randipartnere. Ezek történtek társkereső harmadik epizódjában!

Vera és Alfonz mellett a Házasodna a gazda harmadik epizódjában Zsolt is belevágott a társkeresésbe. A ceglédi gazda egy tematikus rapid randi helyszínre várta a tanyára érkezőket.

Alfonz gazdánál is folytatódott az ismerkedés. Az első reggel máris bevetésre hívta a lányokat, ugyanis a gazda tehénfejéssel tette próbára kiválasztottjait. Alfonz egy percig sem szégyenlősködött, az első adandó alkalommal átkarolta Enikőt a tehén fejése közben, Beával pedig viccelődve piszkálták egymást.

 

Nagyon bírom, ha egy csaj így veszi a poénokat!


– mondta a tehénfejés után Alfonz. Ezután a csajokkal terelte ki a teheneket a legelőre, azzal azonban nem számolt, hogy a lányok inkább hátráltatni fogják őt a munkában, mintsem segíteni. Bea számára például szívbe markoló érzés volt, hogy az állatok ürülékében kellett sétálnia, mert nagyon sajnálta a drága cipőjét. De extrém körülmények ide vagy oda, a munka végeztével ámulattal figyelte mindenki az újszülött kisbocit, akit a gazda egyik kiszemeltjéről nevezettek el.

Vera gazdasszonynál is beindult az ismerkedés, elsőként Krisz hívta el magával. Azonban a férfi a gazdasszony megismerése helyett saját sztorijaival próbálta oldani a hangulatot, így Vera – a férfi szavaival élve – „a nyakába kapott egy rengeteget beszélő pasit”.


Érdemes lesz követni a Házasodna a gazda negyedik epizódját is, ugyanis Zsolt gazda egyik választottja megdöbbentő kijelentést tesz, Alfonz jelöltjei pedig egy baleset miatt fejvesztve menekülnek a lakhelyükről.

Nézd minden hétköznap 21:10-kor a Házasodna a gazdát az RTL Klubon, vagy nézd vissza az epizódokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#társkeresés#gazda#gazdasszony#cikk

Címlapról ajánljuk