Házasodna a gazda

Ismerd meg a házasodni vágyó gazdákat és gazdasszonyokat!

rtl.hurtl.hu

2022. április 25. 11:00

Gazdasszonyaink és gazdáink mind a szerelmet keresik. Van, aki még csak most kezdi bontogatni a szárnyait, és van, aki már sokszor megégette magát. Egy dolog mégis közös bennük: hisznek abban, hogy vár még rájuk a boldogság. Íme a nyolc gazda bemutatkozó videója!

Ismerd meg Péter gazdát!

Péter gazda igazi újrakezdő, aki nem riad vissza az ismeretlentől, és kifejezetten keresi a kihívásokat. Olyan ember, aki minden helyzetben tudja, hogy mit is akar pontosan. Legyen szó a munkáról vagy magánéletről.

Ha szívesen megismerkednél Péterrel, akkor jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/peter oldalon, vagy írj Viberen a 06 30 995 95 95-ös számra mindössze ennyit: Péter.

 

Ismerd meg Hanna gazdasszonyt!

Hanna egy csupaszív nő, aki imádja, amit csinál. Legyen szó növénytermesztésről vagy állattenyésztésről, a siker garantált. Pozitív kisugárzásával, optimizmusával és humorával minden akadályt könnyedén vesz.

Ha az a vágyad, hogy egy fantasztikus helyen egy ilyen fantasztikus nővel éld le az életed, az első lépést most kell megtenned. Küldd el Hanna nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/hanna oldalon.

 

Ismerd meg Laci gazdát!

Laci egy fiatalos, céltudatos férfi, aki szereti felhívni magára a figyelmet. A laza stílus azonban csak egy álca, mélyen legbelül Laci egy igazán érzelmes srác, aki készen áll arra, hogy jöjjön valaki, akit tiszta szívből szólíthat úgy, hogy „drága szerelmem”.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Lacival, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni Laci gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy regisztrálni a www.rtl.hu/gazda/laci oldalon.

 

Ismerd meg Évi gazdasszonyt!

Évi egy határozott nő, de emellett érzékeny, romantikus és nagyon vágyik arra, hogy végre megtalálja azt a férfit, akivel kéz a kézben valóra válthatja az összes álmát, és aki kellőképpen értékelni és szeretni tudja őt.

Ha úgy érzed, hogy te lehetsz az a férfi, aki Évi minden vágyát valóra váltaná, akkor küldd el Évi gazdasszony nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/evi oldalon.

 

Ismerd meg Róbert gazdát!

Robi a népmesék vidám, jószívű, őszinte, igazmondó juhásza, csak a pásztorbot helyett neki villáskulcs és hegesztőpisztoly van a kezében, és nem a birkákat tereli, hanem hatalmas traktorokat. Töretlen optimizmusa és pozitív kisugárzása miatt mellette lehetetlen rosszkedvűnek lenni, és ennél többet ő sem keres egy nőben. Robival az élet maga a megelevenedett vidéki romantika, ahol Robi választottjára biztonság és boldogság vár.

Amennyiben Robi életöröme átragadt rád is, és el tudnád képzelni, hogy a hátralevő éveket vele éld le, akkor fogd a telefonodat, és Viberen küldd el Robi nevét a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/robert oldalon.

 

Ismerd meg Vera gazdasszonyt!

Vera egy nyugodt, odaadó, igazi családanya, aki már csak arra vár, hogy egy olyan férfi legyen mellette, aki mindenben tudja őt támogatni. Akinek, ha kell, kiöntheti a lelkét, akivel megoszthatja minden boldog pillanatát, aki mellett egy igazi nő lehet.

Ha úgy érzed, hogy te testesíted meg azt a férfit, akire Vera vágyik, akkor küldd el Vera nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/vera oldalon.

 

Ismerd meg Alfonz gazdát!

Alfonz egy okos, kedves, mosolygós, talpig úriember, aki a mesés erdélyi tájon egy mesebeli kis falucskában él. Egy olyan fiú, aki mindenből szereti kihozni a maximumot, és aki fiatal kora ellenére egy őszinte, komoly kapcsolatra vágyik.

Ha úgy érzed, hogy te vagy az a lány, aki szívesen meghódítaná a fiatal, daliás, erdélyi herceget, akkor küldd el Alfonz gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy regisztrálj a www.rtl.hu/gazda/alfonz oldalon.

 

Ismerd meg Zsolt gazdát!

Zsolt egy modernkori Grál-lovag, aki figyelmes, romantikus, odaadó, és nem rest tenyerén hordani szíve választottját.

Ha úgy érzed, hogy Zsolt mellett lenne a helyed, akkor küldd el Zsolt gazda nevét Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámra, vagy jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon.

#Házasodna a gazda#gazda#gazdasszony#alfonz gazda#zsolt gazda#róbert gazda#péter gazda#laci gazda#hanna gazdasszony#vera gazdasszony#évi gazdasszony#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk