Házasodna a gazda

Tegye meg első sétáját Magdi gazdasszonnyal, saját birtokán!

rtl.hurtl.hu

2019. június 17. 12:00

Magdi nem egyedül költözött az Egerszalók melletti tanyára, de az élet úgy hozta, hogy pár éve társ nélkül maradt. Most megmutatja, hol lehet az új otthona annak, aki őt választja párjának!

A gazdasszonynak mindene megvolt, saját vállalkozás és nagy ház, mégsem erre vágyott. A virágok és fák között akart élni, a természet közvetlen közelségében.
 

„Valójában visszavágytam a nagymamámnak és az őseimnek a korába, nagyon szerettem volna abba a világba születni. Egy mesevilág, amiben én élek, egy varázslatos hely annak minden csodájával. Nem én teremtettem, ez itt van” – mondta otthonáról Magdi.


Meg is mutatta 13 hektáros ökotanyáját, annak minden fontos zegzugát, beleértve a meditációs házat és a fürdőszobát is, ami egy patak, Magdi télen-nyáron ebben fürdik. Áramot mindössze napelem és néhány akkumulátor termel, a növénytermesztéshez nem használnak vegyszereket, minden természetes.
 

Íme az extra videó Magdi tanyájáról!
 


Magdi gazdasszony nagy bizalommal fordul a társkeresés felé, amit most a Házasodna a gazdán keresztül próbál meg. Sok terve van meseszerű tanyáján és olyan társat keres, aki segít ezeket megvalósítani.
 

„Erősnek és bátornak kell lennie, hozzám olyan ember való, aki a stabilitást, a tartást ugyanúgy hordozza magában. Nagyon nagy szívének kell lenni, nagyon remélem, hogy óriási szíve lesz”mondta Magdi gazdasszony Nádai Anikónak.


Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!
 

#Házasodna a gazda#magdi gazdasszony#nádai anikó#tanya#egerszalók#séta#extra videó#adásból kimaradt jelenet#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk