Gazdaság

Egy kiló kristálycukrot ad ajándékba egy vendéglő a nagy összegű rendelésekhez

rtl.hurtl.hu

2023. január 10. 20:00

Kihagyhatatlan ajánlat.

Egy kiló kristálycukrot ad ajándékba a Jimmy’s vendéglő nevű tompai étterem minden rendeléshez, amelynek összege meghaladja a 6990 forintot, írja a vállalkozás Facebook-oldala. Az ajánlat online és helybeni rendelésre is vonatkozik.

Azt írják: „Ugyebár mindannyian tapasztaljátok, hogy a világ, amiben élünkm egyre több nehézséget görget elénk. Az emberiség eljutott odáig, hogy akár 1 kg kristálycukornak is tud örülni, hiszen napjainkban sok esetben gondot okoz egy ilyen alap háztartási terméket megvásárolni. Már nem csak a lottótalálathoz kell szerencse, hanem ahhoz is, hogy a boltban kristálycukrot találjunk!”

Ahogy korábban megírtuk, a hatósági áras cukor több helyen is hiánycikknek számít az országban. A budapesti és a vidéki üzleteket járva az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor. Nem csak arról van szó, hogy épp nincs cukor a boltban, hanem nem is tudják, mikor kapnak legközelebb árut. A cukorínség nem csak a kisboltokat érinti, hanem a nagyobb üzletláncokat (Aldi, Lidl, Tesco, Spar, Penny) is.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Gazdaság#ajándék#kristálycukor#étterem#hatósági ár

Címlapról ajánljuk