Gazdaság

A Mol 28 emeletes irodaházat építettet, miközben a vezérigazgató tériszonyos

rtl.hurtl.hu

2022. december 9. 12:46

Hernádi Zsolt a tetőteraszon már óvatosan lépked, de szerinte nem a tériszonya miatt van csak a hatodikon az irodája.

Poénból szoktam mondani, hogy azért került a hatodik emeletre az irodám, mert tériszonyos vagyok – mondta a Telexnek Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója az új, 28 emeletes Mol Campus kapcsán.

Azt még elárulta a lapnak, hogy tényleg tériszonyos.

A 27-iken, ahol az igazgatósági terem van, vagy felette a tetőteraszon óvatosan lépkedek oda az üveghez. 
 

„Valójában amikor a tervezők kérdezték, hogy hová tegyék a vezetőséget, azt javasoltam, hogy valahova középre, mert ha az épület tetején ülnénk, annak bitang rossz üzenete lenne” – mondta.

Az épület egy része egyébként nyilvános lesz, mint az aula is, az ott található kávézóval és étteremmel együtt. Emellett lesz egy szintén mindenki előtt nyilvános panoráma lift, amivel a 28. emeletre, egy fine dining étteremig, illetve a 29-ikre, a tetőteraszig is fel lehet menni – mondta.

Az ársapka megszüntetése is szóba került természetesen. Azt mondta, ellátásbiztonság szempontjából egész biztos jó döntés volt az eltörlése, ez az ország érdeke. Hernádi azt szerint hetek kellenek, hogy az üzemanyag elérhetősége újra visszaálljon a megszokott szintre. „Bízzunk benne, hogy a sorok hamarosan megszűnnek, de az import teljes normalizalódása akár több hónapot is igénybe vehet” – tette hozzá. 


Nyitókép: Hernádi Zsolt a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója beszédet mond a Mol Campus megnyitóján Budapesten.

#Gazdaság#hernádi zsolt#mol#Mol Campus#felhőkarcoló#tériszony

Címlapról ajánljuk