Fókusz

„Valóban a profi boksz világát fogjuk megidézni” – a Sztárbox készítői idén még magasabbra tették a lécet

Süle LászlóSüle László

2024. szeptember 1. 8:08

Vasárnap este fél nyolckor visszatér a Sztárbox, és három izgalmasnak ígérkező meccsel berúgja az ősz ajtaját. A műsor, amelyben profi körülmények között felkészített hírességek bokszolnak egymás ellen, tavaly októberben megújulva tért vissza 18 év kihagyás után, és az elmúlt esztendő egyik legsikeresebb tévés produkciója lett. Nem véletlenül beszéltek róla hónapokon át az emberek: nemcsak látványos, de kifejezetten izgalmas és magas színvonalú meccseket láthattunk. A műsor készítői idén még magasabbra tették a lécet.

Vasárnap este fél nyolckor a sort férfi könnyűsúlyban Miller Dávid és Varga Ádám mérkőzése nyitja majd, a második meccsen Hódi Pamela és Nemazalány bokszolnak női könnyűsúlyban. 

Erre a két összecsapásra péntek óta már tippelhetnek is a szavazas.rtl.hu oldalon, de természetesen megtehetik ezt mobilon is, az RTL.HU alkalmazásban. 

A férfi nehézsúly pontos párosítása még kérdéses, ott Noszály Sándor korábbi teniszező várja ellenfelét. Visszatér a ring mellé Fluor Tomi is, a gála sztárfellépője ugyanis a Wellhello lesz, ők új számukat mutatják majd be a Sztárboxban. 

Most már tényleg egyet sem kell aludni, és ismét érkeznek a bokszoló sztárok – nem ígérhetünk mást, csak látványos bevonulásokat, izgalmas meccseket és roppant felkészült, lelkes bokszolókat!

 

 

#Fókusz#Videó#Sztárbox#nemazalány#varga ádám#Noszály Sándor#hódi pamela#ma#boksz#ökölvívás#edzés

Címlapról ajánljuk