Fókusz

Nem elég a terhesség, még párbajozni is küldik a többiek VV Renit

Fodor BiankaFodor Bianka

2024. július 23. 20:43

Hatalmas hír rázta meg a ValóVilág12 nézőit és játékosait a hétvégén: Reni terhes lett Geritől. A játék történetében előzmény nélküli eset azonban nem változtatta meg azt a tényt, hogy ez egy játék, ahol egymás ellen játszanak a villalakók: Renit azonnal párbajra is küldték a többiek.

Reni és Geri a beköltözőshowban találkoztak először, és a fiú már ekkor sem tudta levenni a szemét a lányról, kis híján szerelmet is vallott neki már a stúdióban:

Lábujjfétisem van, szóval csak azt nézem, milyen a lábujja. De rendben van, az arcod is nyilván szép, a fogszabályzód külön az én zsánerem, nagyon szép, szóval tényleg.

Szerelmük azóta szárba szökkent, és mint a héten kiderült, egyenesen gyümölcsbe borult – Reni az utóbbi időben egyre több olyan tünetet tapasztalt magán, amiből arra következtetett, hogy babát vár. Ezt azóta egy vérvizsgálat is megerősítette.

Hát, pozitív lett…

– így közölte kedvesével VV Reni, hogy terhes. A hír mindkettejüket letaglózta, nem számoltak tetteik következményével, és abban mindketten egyetértenek, hogy felelőtlenül viselkedtek. 

Fuller Bianka pszichológus szerint tabusított téma a nem várt terhesség, nem egyszerű egy ilyen helyzetben eldönteni, mit tegyen egy pár.

„Már önmagunkban is nehéz lerendezni, hogyan állunk ehhez érzelmileg, és még nem is beszéltünk a másik fél reakciójáról” – mondja a pszichológus, aki szerint nem is feltétlenül az a legfontosabb kérdés, milyen döntés születik egy ilyen váratlan terhesség végén, hanem hogy a felek mennyire támogatóak és nyitottak a másik félre.

Geri és Reni viszont úgy fest, minden eddiginél jobban összetartanak, és a kötelék már most szorosabb köztük: Geri minden pillanatban a lány mellett van, és lesi, mire van szüksége.

A villalakók is ledöbbentek a hír hallatán – voltak, akik támogatták őket, mások kétkedve álltak hozzájuk. Reni úgy döntött, saját felelősségére, az egészségügyi kockázatok ismeretében folytatja a játékot, azonban lehet, nem sokáig: a hétfő esti speciális kiválasztáson ő kapta a legtöbb jelet, távozása ötmillióval növelheti a játék nyereményalapját. Hogy mit szólt ehhez az állapotos kismama, kiderül a Fókusz riportjából.

#Fókusz#Videó#Bulvár#valóvilág12#vv reni#vv geri#terhesség#kiválasztás#párbaj#fuller bianka#pszichológus

Címlapról ajánljuk