Fókusz

„Majdnem szembeköptem magam, hogy milyen jól néznek ki” – Bódi Guszti 83 évesnek hazudta magát Thaiföldön, mert a nála idősebbek túl jól néztek ki

Virágh OrsolyaVirágh Orsolya

2024. április 2. 20:08

Bódi Guszti és Bódi Margó már több mint 20 éve visszatérő vendégek Thaiföldön, nemrég értek haza egy háromhónapos vakációból. Imádták minden percét, feltöltődtek, pihentek és fantasztikusakat ettek, de már hiányzott nekik Magyarország, ahol még a levegő is „pörköltesebb”. Az énekes házaspár a Fókusznak adott interjút. 

Három hónap thaiföldi nyaralás után Bódi Guszti és Bódi Margó már nagyon vágyott az itthoni illatokra, a pörkölt és a töltött káposzta ízére, a türkízzöld Andamán tenger helyett pedig a Duna zöldes-barnás hullámaira. Most már több mint 20 éve járnak minden télen Thaiföldre, de azt mondták, még mindig csak 15 százalékát látták annak, amit érdemes megnézni. 

De itthon otthonosabbak, családiasabbak a fák, és még mindig jobb ezt a finomabb, tisztább, „pörköltösebb” levegőt szívni – jegyezte meg a házaspár a Fókusznak Duna-parti forgatásunk alatt. 

bodi guszti bodi margo thaifold
Fotó: Fókusz

„Elértük azt a kort, hogy mi megengedhessük, hogy elmegyünk. (…) Akik meg úgy érzik, hogy tényleg tele van az ember, azoknak csak azt mondom, hogy van, aki összegyűjti magának, pakolja, pakolja, aztán üresen, gatya nélkül megy el, mi meg azt csináljuk, hogy amit megkeresünk, megpróbáljuk élvezni.

Mi már megtettünk mindent azért, hogy itt legyünk, ahol vagyunk: Nagyecsedről elindultunk egy gatyában, és most itt vagyunk egy zakóban

– mesélte Bódi Guszti arról, hogy egyesek irigyelhetik a lehetőségeiket. 

Rajonganak a thai ízekért, a három hónap alatt csupa egészséges ételt fogyasztottak, és mindent megkóstoltak a helyi finomságokból. Azonban Bódi Margó itthon ezekből maximum csak rákot süt, legutóbb például magyarosan, lecsóval készítette el. „Én annak a híve vagyok, hogy egy thai asszony ne főzzön magyar gulyáslevest, mert az sosem lesz olyan, egy magyar asszony meg ne főzzön thai tomian levest. Mindenki maradjon meg a saját fazeka mellett” – üzente. 

A thaiföldi utazásnak egészségmegőrző célja is volt. Bódi Guszti rengeteget edzett, fogyott is. Elmesélte, hogy egy alkalommal mennyire meglepődött a nála idősebb férfiak alkatán az edzőteremben. „Lent volt két bácsi, majdnem szembeköptem magam, hogy milyen jól néznek ki. Már szaladtak vagy 15 percet, hát nem hiszem el, mondom, mennyi idősek vagytok: 72 és 76. Én meg totyogtam, mint egy öregember” – osztotta meg a 65 éves énekes a Fókusszal, ahogy azt is, hogy nem merte bevallani valódi korát, mert attól tartott, hogy kiröhögik, így azt hazudta, hogy 83 éves. 

A következő hetekben így óriási tisztelet övezte, mindenki ujjal mutogatott rá, hogy a „big papa” milyen jól néz ki 83 évesen.

A thaiföldi emberek Bódi Margó szerint „olyanok, mint a romák csak nem tudnak cigányul” – a Fókusz riportjából ez is kiderül. Emellett:

  • videókat mutatunk az énekes házaspár vakációjáról;
  • kiderül, mennyire drága a thaiföldi utazás, és mennyiért lehet egy étteremben jól lakni;
  • mit szeretnek a thai emberekben, és hogyan gondolnak vissza a 2004-es tragikus cunamira, amikor majdnem Bódiék is Thaiföldön voltak;
  • és legújabb zenei terveikről is mesélnek. 
#Fókusz#Videó#Bulvár#bódi guszti#bódi margó#thaiföld#vakáció#gasztronómia#edzés#életérzés

Címlapról ajánljuk