Fókusz

Manuel: Ha még most is ott tartanék, mint 4 éve, több problémám lenne annál, hogy karácsonyi ajándékot válasszak

Hubai AntalHubai Antal

2023. december 21. 18:27

Az X-Faktor győztes Danics Dóra szerelmével életük első közös karácsonyára készül. A Celebrandi óta elválaszthatatlanok, Manuel sem lesz egyedül, még főz is testvéreinek és édesanyjának. És hogyan változtatta meg az X-Faktor győzelem Vastag Csaba és Kocsis Tibó karácsonyát? Kiderül a videóból. 

Vastag Csaba, Danics Dóra, Kocsis Tibor és Manuel. Négy énekes, akiknek az élete mellett a karácsony érzése is örökre megváltozott miután beneveztek az ország legnépszerűbb és leghosszabb ideje képernyőn levő tehetségkutatójába, az X-Faktorba.  

Az én életemben az elmúlt években a karácsonynak nem volt nagy szerepe, tavaly volt az első karácsony nagyon hosszú idő után, amit leszerveztem és megünnepeltem a családdal 

– mesélte Manuel.

Sokan emlékezhetnek még a rapper zűrös gyerekkorára. Miután elköltöztek édesapjától, évekig egyáltalán nem ünnepelte a karácsonyt. Tavaly aztán megrázta magát, elege lett az önsajnálatból. Vett egy fenyőfát, meghívta négy testvérét és édesanyját. Olyan jól sikerült a tavalyi ünneplés, hogy idén már előre szólt nekik, hogy megismétlik. A fenyőfa már áll a nappaliban, de 24-én este közösen díszítik majd fel. Manuel főzi az ünnep vacsorát is. Még ebben az időszakban is elfoglalt, az utolsó hetet és az év első két hetét stúdióban tölti. Az új albuma mellett pedig áprilisban nagykoncertre készül. Eközben pedig alig várja, hogy elkezdődjön az új X-Faktor.

2024-ben, az ország legnépszerűbb énekes tehetségkutatója visszatér. Jövő karácsonykor pedig egy újabb énekes élete változik majd meg örökre. 

#Fókusz#Videó#X-Faktor#karácsony#rtl#danics dóra#manuel#kocsis tibor#vastag csaba#Bulvár

Címlapról ajánljuk