Fókusz

Az elszánt színész és a rettenthetetlen séf csatája: így készül a nagy meccsre Rácz Jenő és Molnár Áron

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. december 6. 19:06

Nem maradt más kérdés a Sztárbox szuperdöntőjében, mint hogy Rácz Jenő vagy Molnár Áron lesz-e a végső győztes, a középsúly királya, a nagybetűs bokszoló. Hosszú út áll mindkettőjük mögött, most a Fókusznak nemcsak azt mondták el, hogyan készülnek a nagy összecsapásra, hanem azt is elárulták, milyen tapasztalatokkal és érzésekkel teszik majd le a kesztyűt a vasárnapi döntő után.

A Michelin csillagos séf óriási utat járt be az elmúlt hónapokban. Hatalmas átalakuláson ment keresztül, 16 kilótól szabadult meg, ráadásul egy olyan oldalát mutatta meg a ringben, amit eddig soha nem láthattunk. A folyamatot – hivatásához hűen – úgy írja le, mint egy leves készítését.

Az utolsó csiszolásoknál pedig úgy éreztem, mint, amikor feltesz egy alaplevet, az nagyon sok fázisból áll. Nagyon hosszú idő, mire odáig eljutunk, hogy abból egy kristálytiszta esszencia legyen

– mondta a Fókusznak.

Rácz Jenő profi kezekben készült fel az elmúlt hónapokban arra, hogy végső győztesként emeljék a kezét a magasba. Edzője, Dobrádi Zsolt többszörös országos bajnok és olimpiai kerettag ökölvívó.

Az elszánt színész és a rettenthetetlen séf csatája: így készül a nagy meccsre Rácz Jenő és Molnár Áron
Kemény lesz a döntő meccs is. 


Molnár Áron elképesztő elánnal vetette bele magát a bokszba. Ellentmondást nem tűrően lépett ringbe, ráadásul már a legelső mérkőzésen sem kegyelmezett ellenfelének, Frohner Fecónak. Edzői, Trauer Gábor és Törteli Ferenc igazi harcost neveltek Áronból. Válogatott Európa bajnok kerettag és többszörös magyar bajnokok kezei között tanulta meg az ökölvívás fortélyait.

  • Hogy emlékeznek vissza a döntőig vezető útra?
  • Hogyan készülnek a nagy összecsapásra?
  • Milyen ellenfélnek tartják a másikat?
  • És kinek dedikálja Áron a befektetett munkát?

Kiderül a fenti videóra kattintva.

Nagy meccs lesz az övék, ehhez nem fér kétség, ám egyelőre szinte megjósolhatatlan, ki tud majd felülkerekedni a másikon. A kérdés továbbra is nyitott – Önök szerint ki lesz majd a férfi középsúly ásza: Jenő vagy Áron?

#Fókusz#Videó#rácz jenő#Bulvár#Sztárbox#boksz#molnár áron#meccs#felkészülés

Címlapról ajánljuk