Fókusz

Most mindent megmutatunk, ami a Sztárbox meccsei közben és után történt

Süle LászlóSüle László

2023. november 6. 19:13

Csobot Adél szerelmet vallott kameránk előtt Istenes Bencének, Brasch Bence beszólására pedig keményen reagált L.L. Junior. De miért hagyta ott stábunkat szó nélkül Dobos Evelin? A Fókusz ott volt a Sztárbox második adásában és mindent megmutatunk, ami meccsek közben és után történt.

Egy újabb ütős hétvége, türkiz és lila sarki fényekkel, ragyogó sztárokkal és csillaghullással megspékelve. A hangulat talán még az első adásnál is magasabban volt, nem kis mértékben köszönhetően annak, hogy Istenes Bencét népes és hangos szurkolótábor támogatta. Bár kicsit csendesebben, de azért az ifjabb Schobertnek is sokan szurkoltak. Ott volt az egész családja, és neki szorított Hajdú Péter és a felesége is.

Az este legjobban várt összecsapása, az Istenes-Schobert csörte a program végére került, de ez nem jelentette azt, hogy előtte nem voltak parázs küzdelmek, sőt. A lányok mérkőzésén Dobos Evelin és Sáfrány Emese került egymással szembe. Emesét a meccse előtt a ring környékén csíptük el. Bízott a győzelmében.

Evelin, előre sajnálom, tényleg. Ez van. Ilyen a boksz! 

– mondta.

A hölgyek összecsapása valóban szolgált némi meglepetéssel, hiszen a szőke színésznő tulajdonképpen simán megverte a légtornászt.


Nem csoda, hogy Evelint tovább repítette az adrenalin, egészen párja ölébe. Sárfány Emese érezhetően csalódott a veresége miatt, de mégis büszke magára.

Azt gondolom, mindent megtettem, és egészen jól tudtam hozni, amit megtanultam. Nyilván ő ügyesen ki tudta használni a hosszú kezeit 

– mondta Emese, aki azt is elárulta, nem gondolta volna, hogy ellenfele ilyen erőseket üt.

A férfiak nehézsúlyú küzdelme is tartogatott váratlan fordulatokat. Brasch Bence és KKevin már a meccs előtt kóstolgatták egymást, feszült hangulatú összecsapásra lehetett számítani.


Kőkemény küzdelem és K.O.: Brasch Bence végül kiütéssel nyert. A meccs után aztán még egy ütést bevitt – igaz, azt szóban.

Nincsen drága órám, nincsen drága autóm, de felkészültem és ennyi elég volt! 

– hangoztatta Bence.

A videóból kiderül:

  • mit reagált Brasch Bence beszólására KKevin
  • miért háborodott fel L.L. Junior
  • hogy élte meg az este utolsó összecsapását Istenes Bence és Schobert Norbi Jr.
  • és mit csinálna másképp Norbika, ha újrakezdhette volna a meccset.
#Fókusz#Videó#istenes bence#szabados ági#Sztárbox#brasch bence#KKevin#rtl#dobos evelin#sáfrány emese#schobert norbi jr.#l.l. junior

Címlapról ajánljuk