Fókusz

„Lehet, hogy már nem is élnék” – Gizi néni a konditerem fénypontja, a nagymama kitartása irigylésre méltó

Fodor BiankaFodor Bianka

2023. szeptember 20. 20:12

Legyen szó születésnapról, családi névnapozásról vagy házassági évfordulóról, a hetvenéves Gizi nénit semmi sem tartja otthon, már ha edzésről van szó. Nála olyan, hogy kifogás, nem létezik. Már legalább 20 éve minden nap lejár a konditerembe és boldogabb mint valaha. 

Gizi néni gyerekkorában még aerobikozni szeretett volna, de máshogy alakult az élete. Az egészségügyben helyezkedett el, férjhez ment, anyuka, majd nagymama lett. 40 éves elmúlt, mikor úgy érezte, eljött az ideje, hogy megvalósítsa álmát.

1994-ben született a kisunokám, és egy éves volt, amikor elkezdtünk keresni a kislányommal egy edzőtermet. És sétáltunk a babakocsival, akkor egyik edzőteremből a másikba. Igaz, hogy akkor még csak két-három volt Szegeden, mindez 29 éve. Így kezdtem. 

Gizi néni azóta is hajthatatlan, ha mozgásról van szó: mindenhová biciklivel jár, és a kondi mellett hetente többször úszik. Unokái külföldön élnek, ezért csak ritkán találkozik velük, de így is hajnalban kel ahhoz, hogy mindenre jusson idő. Gizi néni férje is sokat segít, segít a mindennapokban: takarít, mosogat, bevásárol, és piacra megy, míg felesége a konditeremben szorgalmasan edz. Ha arra is kíváncsi vagy, hogyan teszi mindezt, akkor nézd meg videónkat is a fitt nagymama mindennapjairól. 

#Fókusz#Videó#Életmód#edzés#Gizi néni#konditerem

Címlapról ajánljuk