4 ismert nő és 4 ismert férfi keresi majd a szerelmet az RTL képernyőjénSoha nem volt még olyan nehéz igazi párt találni, mint most, mondja Bánitzky Kata pártaláló mentor, aki szerint az elmúlt négy-öt évben az online világ még inkább megnehezítette a való világban az ismerkedést és egymásra találást. Magyarországon a felmérések szerint legalább kétszázötvenezren élnek egyedül, társra vágyakozva. Aki változtatni szeretne, és nyitott az újdonságokra, az jelentkezhet a Celebrandi című új műsorba.
Fókusz

4 ismert nő és 4 ismert férfi keresi majd a szerelmet az RTL képernyőjén

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. május 2. 20:40

Soha nem volt még olyan nehéz igazi párt találni, mint most, mondja Bánitzky Kata pártaláló mentor, aki szerint az elmúlt négy-öt évben az online világ még inkább megnehezítette a való világban az ismerkedést és egymásra találást. Magyarországon a felmérések szerint legalább kétszázötvenezren élnek egyedül, társra vágyakozva. Aki változtatni szeretne, és nyitott az újdonságokra, az jelentkezhet a Celebrandi című új műsorba.

A boldogság bárkire, bármikor rátalálhat, a hírességek ugyanúgy vágynak a szerelemre, mint bárki más. A Celebrandi ezért is remek lehetőség hazai hírességeinknek, mert itt valódi érzelmekkel találkozhatnak. Fontos, hogy a műsor készítői olyanok jelentkezését várják, akik valóban vágynak a szerelemre és arra, hogy jobban megismerhessék a párt kereső hírességet. 

Mostantól minden szingli számára itt a lehetőség, hogy a nyarat már az igazival töltse. Jelentkezni a www.rtl.hu/celebrandi/jelentkezz oldalon lehet.

#Fókusz#Videó#rtl#Celebrandi#celebek#civilek

Címlapról ajánljuk