Fókusz

Megkoronázták A királyt szerdán este Magyarországon

Hubai AntalHubai Antal

2023. március 30. 19:54

Az RTL+ sikersorozata tarolt a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján. Nemcsak a legjobb heti sorozat üvegplakettjét hozta el, hanem az év legjobb színésze és színésznője is a Király főszereplői lettek.

Jubileumi, 10. alkalommal rendezték meg a gálát szerda este, amelyet az RTLII sportkommentátora, Gundel Takács Gábor vezetett. A díjátadó gála legizgalmasabb pillanata az volt, hogy vajon melyik Zámbó Jimmyt alakító színész lesz a befutó. A fiatalabbik, Olasz Renátó vagy az idősebb, Nagy Ervin.

Hangos örömujjongással fogadták a Keresztanyu színészei, hogy Ökörapáti lakóinak életéről szóló sorozat lett 2022 legjobbja. Nem volt egyszerű dolga a készítőknek tavaly, mivel a sorozat az ukrán-magyar határon játszódik, miközben a valóságban Ukrajnában háború zajlott.

A Konyhafőnök ötödször lett a legjobb főzős tévéműsor az országban. 2023-ban rengeteg meglepetéssel készülnek a 10., jubileumi évadra.

Az év színésznője A Király című sorozatból az idősebb Zámbó Editet alakító Schell Judit lett.

Azt hiszem, hogy én ott a 100. napon azt mondtam, hogy én még folytatnám, és most tulajdonképpen egyetlen probléma van ezzel a sorozattal, hogy nem lehet második évad belőle

– mondta Schell Judit.

Az év színésze viszont a fiatalabb Zámbó Jimmy lett, akit Olasz Renátó játszott. Mindkét színésznek ez élete első televíziós díja.   

A forgatásról először az jut eszembe, hogy a casanovás részeket forgattuk 10 napig és pokolian nehéz volt, és ha valamikor eszembe jut a forgatás, akkor mindig azt mondom, hogy nehéz.

#Fókusz#Videó#Televíziós újságírók díja#A Király#rtl

Címlapról ajánljuk