Fókusz

Itt a hangod a legnagyobb fegyvered: megérkezett az RTL-re a világ „legdiplomatikusabb” énekes tehetségkutatója

Hubai AntalHubai Antal

2023. március 3. 18:38

2023-ban a hazai tehetségkutatók történetének legnagyobb pénznyereménye vár arra az énekesre, aki megnyeri majd a The Voice énekes tehetségkutató versenyt. Péntek reggel el is kezdődött az RTL székházában a válogatás, amelyre máris rengetegen jelentkeztek.

A versenyzőket először a műsor készítői hallgatják meg. Ők választják majd ki azokat, akik színpadra állhatnak, hogy lenyűgözzék a nekik háttal ülő zsűritagokat. Hogy ők kik lesznek, az még titok, csakúgy, mint a The Voice műsorvezetője. 

Király Viktor 2015-ben már szerencsét próbált az amerikai The Voice-ban. Bár tartott tőle, hogy ciki lesz, ha mégsem fordulnak meg a székek, végül alaptalannak bizonyult a félelme.

Adam Lavigne alig 10 másodperc után megnyomta a piros gombot, egy perccel később pedig a Happyvel világhírűvé vált Pharrell Williams, Gwen Stefani és férje, Blake Shelton is csatlakozott a Maroon 5 énekeséhez. 

Az énekes meglepődött, de nagyon örül, hogy megérkezett a The Voice az RTL-re. Szerinte ez a világ legdiplomatikusabb énekes tehetségkutató műsora, hiszen csak a hangod számít. Ez azonban egy nehezítés is a versenyzőknek. 

A tehetségkutatóra az rtl.hu-n, telefonon és a műsor közösségi média felületein is lehet jelentkezni.    

#Fókusz#Videó#király viktor#The Voice#tehetségkutató#36 millió forint#rtl

Címlapról ajánljuk