Fókusz

„Semmi smink nincs rajtam, nem tudtam, hogy ki kell jönni” – VV Bogi hagyta el elsőként a ValóVilágot, akinek minden álma egy porszívó volt

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. május 13. 20:22

A ValóVilág vasárnapi adásában szimpátiaszavazáson dőlt el, hogy elsőként VV Boginak kell elhagynia a Villát. Úgy tűnt, meglepődött azon, hogy ha kiesik, ki is kell mennie a Villából. A pillás bemutatkozó videójában határozottnak, de döntésképtelennek tartotta magát.

 

VV Boginak elsőként kellett elhagynia a ValóVilág-ot annak ellenére, hogy évek óta vágyott a villába, amint nagykorú lett, jelentkezett is. 

Semmi smink nincs rajtam, nem tudtam, hogy ki kell jönni

–  úgy tűnik, hogy Bogit nem az lepte meg, hogy kiesett, hanem az, hogy ilyenkor el is kell hagyni a villát. Mindenesetre a Fókusz stábja előtt bepótolta a sminkelést, úgyhogy már komfortosabban tudta fejtegetni a távozásának okát.

Az első két-három nap úgymond arról szólt, hogy próbáltam felemészteni, hogy mi a helyzet, hogy most bekerültem a Villába

– mondta Bogi, aki lányos zavarában a megemészteni szó helyett a felemészteni kifejezést használta. Végül a Villa emésztette fel őt, így VV Bogi már biztos nem távozik győztesként a villából, így a nyereményéből azt a márkás porszívót  sem tudja majd megvenni, amit exe lenyúlt tőle. 

Vasárnap a nézők arról is dönthettek, hogy a stúdióba érkező VV Jázmin vagy VV Ádi foglalja el a kieső helyét a villában, végül utóbbinak szavaztak bizalmat.

A Fókusz riportjából melyet a fenti videóban nézhetnek vissza továbbá az is kiderül:

  • mit szólt VV Bogi a nézői kommentekhez
  • miért nem örült, hogy VV Renihez hasonlítják 
  • mit tévesztett el a frissen bekerülő VV Ádi a Villában 
  • hogyan érezte magát VV Jázmin, miután nem jutott be a Villába

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#Fókusz#Videó#Bulvár#vv bogi#kiesés#szavazat#ValóVilág#valóvilág 12

Címlapról ajánljuk