Fókusz

Takarításmániás, de exe lenyúlta a porszívóját – Újabb három beköltöző a ValóVilágban

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. május 3. 20:27

Kikidi, Dorka és Gina után ma három újabb villalakót ismerhetünk meg, akik vasárnap költöznek be a ValóVilág villájába, és mondani sem kell, legalább akkora egyéniségek, mint a tegnap már bemutatott Kikidi, Dorka és Gina. Az új játékosok közt akad erős személyiség, döntésképtelen, gyenge alkat, és határozott, makacs figura is, és még csak egyikükről volt szó.   

VV Geri majdnem jól idézte József Attilát

VV Geri egy igazi focista, de nem a sztereotip fajtából: stoplis cipője érzékeny lelket takar, és annyira rajong az irodalomért, hogy majdnem egy egész versszakot fel tud idézni József Attilától, majdnem pontosan. „Nyilván nem szeretnék proli lenni” – mondta a futballista a Fókusz stábjának, mikor arról kérdezték, milyen lesz a műsorban, melybe úgy érzi, tökéletesen illeni fog. Mint mondta:

Nagyon testhez álló nekem ez a műsor, belevaló vagyok, nagy szám van, szeretek a kamerának szerepelni, mindenem adott hozzá szerintem, hogy egy jó műsort tudjak csinálni a tévében és sokan tudják nézni ezt a műsort.

VV Bogi porszívójával lelépett az exe

A 18 éves VV Bogi pillásként dolgozik, személyisége pedig ellentmondásos: bevallása szerint egy határozott, erős ember, aki makacs, döntésképtelen, és gyenge. Bogi évek óta vágyik a villába, és amint nagykorú lett, jelentkezett is. Ha győztesként távozna a villából, nyereményéből egy márkás porszívót  venne – Bogi takarításmániás, de előző készülékével sajnos egy exe lelépett.

VV Renit nem érdeklik a negatív megjegyzések

Nem feltétlenül az a jó, amit a társadalom elvár vagy ez a társadalmi szabályrendszer, vagy erkölcsi szabályrendszer.

Ez VV Reni ars poeticája. A 25 éves személyi edzőt nem érdeklik az elvárások, és lerázza magáról a negatív megjegyzéseket, nem szereti azokat, akik bunkóznak, flegmáznak vele, és lehúzzák a középszerű életbe. Arra is ugrik, ha másokat bántanak: akárcsak a tegnap bemutatott VV Dorka, Reni is védelmező típus.

A már megismert hat villalakóhoz még ketten csatlakoznak a beköltözéskor, őket a szombati Fókusz Pluszban láthatja majd először a nagyközönség. Vasárnap pedig eljön a pillanat, amire mindenki várt: nyílik a villa ajtaja, és Bogi, Reni, Geri és a többiek elfoglalhatják méltó helyüket a villában és az RTL+-on.

 

#Fókusz#Videó#vv geri#ValóVilág#beköltözés#focista#személyi edző#szempilla#vv kikidi#RTL+#vv reni

Címlapról ajánljuk